Σελίδες

About

19 Ιανουαρίου 2013

Mεταγραφων συνεχεια για την Αναγεννηση αλλα με μολις 13 παικτες στο ροστερ για το παιχνιδι με τον Απολλων.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση για την ομάδα της Πέλλας, που μετά τους Κώστα Σαμαρόπουλο, Θεόφιλο Βλαχόπουλο, Γιώργο Σκαθαρούδη και Γιώργο Ζαγοριανό, απέκτησε και τον Γιώργο Σαπανίδη. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ θα υπογράψει τη Δευτέρα στους κυανόλευκους, ενώ έχει την ευχέρεια να καλύψει και άλλες θέσεις. Ο Σαπανίδης αγωνίστηκε φέτος στον Μακεδονικό, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΝΕ, Νίκης Πολυγύρου, Θερμαϊκού, Πυρσού Γρεβενών, ΑΕ Πιερέων και Αετού Σκύδρας.

Επίσης, τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις με έναν Πορτογάλο επιθετικό και τον Ιταλό φορ, Φιλίπο Κουνσόλο, ενώ πιθανότατα θα αποκτηθεί και ο Λόρενς Κέρι.

Ο τελευταίος είναι 22χρονος Αλβανός μεσοεπιθετικός (επιτελικός χαφ και αριστερό εξτρέμ), που στο πρώτο μισό της σεζόν ξεχώρισε με τα Χανιά, ενώ παλιότερα θήτευσε σε Μπέσα (στην πατρίδα του), Βέροια, Ολυμπιακό Βόλου, Αλμυρό και Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ο Κέρι αναμένεται να παίξει την Τετάρτη για τελευταία φορά με τους Χανιώτες, στο ντέρμπι της Κρήτης με τον Ρούβα και ακολούθως πιθανότατα θα «ανηφορίσει» στα Γιαννιτσά, αφού φέρεται να υπάρχει στο συμβόλαιό του όρος αποδέσμευσης, σε περίπτωση πρότασης από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.



Στα αγωνιστικά, η Αναγέννηση θα προσπαθήσει την Κυριακή να κάνει την έκπληξη, εντός έδρας με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, μετά την προηγούμενη ήττα στο «σπίτι» της από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο τεχνικός, Γιάννης Τζιφόπουλος, στο ντεμπούτο του θα αντιμετωπίσει πλειάδα προβλημάτων, αφού δεν εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων και έτσι θα βρίσκονται μόλις 13 άτομα στην αποστολή! Συγκεκριμένα, διαθέσιμοι για τα Γιαννιτσά είναι οι Λαμπάκης, Ζαχαριάδης, Σκέμπης, Τσιάμης, Κυριακίδης, Χατζόγλου, Καρπαθάκης, Σπαθάρας, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Χαρμάνας, Καρακάσογλου και Γιόγιος