Σελίδες

About

26 Ιουλίου 2013

Ρωσικό ενδιαφέρον για την Αν. Γιαννιτσών!Πολυ κοντα και με Μοσχακη.

Ξαφνικό έντονο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε από Ρώσο μεγαλοεπιχειρηματία για να αναλάβει να αγοράσει την ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο επιχειρηματίας  που ασχολείται με το εμπόριο φρούτων και κομποστών, έφτασε στα Γιαννιτσά και μίλησε με τον πρόεδρο Λάκη Καραογλανίδη επί 3 ώρες και ξεκαθάρισε ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ΠΑΕ και την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής δυνατής ομάδος που θα πρωταγωνιστήσει.

Ο κ. Καραογλανίδης του έκανε γνωστές τις υποχρεώσεις της ομάδας και ο Ρώσος επιχειρηματίας μαζί με τους συμβούλους του και το νομικό του τμήμα θα κάνει μια έρευνα των χρεών για να προχωρήσει στην απόκτηση της ιστορικής ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία ξεκίνησε με την παρουσία 150 φιλάθλων, ενώ την Δευτέρα η αποστολή θα πάει στο όρος Καιμακτσαλαν και στον Αγ. Αθανάσιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Μοσχάκη τώρα, ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της Αναγέννησης για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Πρώτο φιλικό με Απόλλωνα Σμύρνης


Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών ότι την Τρίτη στις 6 το απόγευμα η Αναγέννηση θα πραγματοποιήσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην προετοιμασία της(ξεκινά 29/07 στον Άγιο Αθανάσιο) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα και είσοδος 10€ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών βάση της οποίας τονίζει ότι εκδόθηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Οι τιμές των καρτελών διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014 είναι προσιτές σε όλους. Συγκεκριμένα 150€ στοιχίζουν στα επίσημα και 100€ στο υπόλοιπο γήπεδο. Στα επίσημα θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας για τους παλαιούς κατόχους, εάν δεν ανανεώσουν θα δοθούν σε νέες εγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περνούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, στο Δημοτικό Στάδιο ή να ζητούν πληροφορίες στο κινητό 6974805338. Τις επόμενες ημέρες επιτροπή για διαφήμιση μέσω του Δημοτικού Σταδίου όπου θα αγωνίζεται η Αναγέννηση θα περάσει από τον εμπορικό κόσμο της Πέλλας και η ΠΑΕ ζητά από όλους την αμέριστη συμπαράσταση προς την ομάδα, που τόσο χρειάζεται, για να μπορέσει να σταθεί στο δύσκολο και ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα της Football League με αξιώσεις".

Ευχαριστήριο στον κ. Κουμαρτζούδη

"Η ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών ευχαριστεί τον κ.Σιδέρη Κουμαρτζούδη
"Η ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών ευχαριστεί τον κ.Σιδέρη Κουμαρτζούδη για την προσφορά του στον σύλλογο, τέτοιες ενέργειες πρέπει να επιβραβεύονται και να βρίσκουν μιμητές για την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας".

Και στον Δήμο Έδεσσας

"Ευχαριστεί τον Δήμο Έδεσσας κ.Γιάννου, για την παραχώρηση του σταδίου της Έδεσσας για τους φιλικούς αγώνες που θα κάνει η Αναγέννηση στην περίοδο της προετοιμασίας, λόγω της ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο των Γιαννιτσών. Ο Δήμος Έδεσσας για μια ακόμη χρονιά στέκεται δίπλα στην ομάδα της Πέλλας και την βοηθά όποτε είναι ανάγκη".