Σελίδες

About

23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΔΗΜ. ΣΤ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ) 15:00 OTE TV



Γηπεδούχοι: Με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανθρακικό, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενόψει της αυριανής (24/02) αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου, έκαναν ένα πρωινό χαλάρωμα και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας. Αυτή αποτελείται από τους: Καραογλανίδης, Αποστόλου, Τέλλος, Σπαθάρας, Σερέτης, Τσικνίδης, Στεργίδης, Γιόνδης, Τσίλης, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος Γ., Μπαξεβάνος, Παπαδημητρίου, Κυζιρίδης, Χατζόγλου, Τζεβελέκης, Νταντίδης, Γ. Ιορδανίδης. Απών όπως άλλωστε αναμένονταν έμειναν οι Μπέκα, Τοσουνίδης και ο Καρυοφίλλης, ενώ ο Γ. Ιορδανίδης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή των κυανόλευκων. Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της προς τον φίλαθλο κόσμο της Πέλλας, ζήτησε την στήριξη του κόσμου με την παρουσία του στο γήπεδο.




Φιλοξενούμενοι: Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ο αγώνας απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι ο προτελευταίος του πρώτου γύρου και άπαντες στο στρατόπεδο του Πανθρακικού επιθυμούν να κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση με τους βαθμούς της νίκης απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο Νίκος Σουλτανίδης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή και να μείνει στην Κομοτηνή για να ακολουθήσει το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα. Εκτός αποστολής είναι και ο Μουνάφο Χόρτα που ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Αναλυτικά η 20μελής αποστολή, που αναχώρησε οδικώς για τα Γιαννιτσά, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, έχει ως εξής: Μπαλού, Βαγγελόπουλος, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μοσχάκης, Ρεκλείτης, Σαρακατσάνος, Σίμωσης, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σικαλιάς, Πόνσε, Χλωρός και Μπέλιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουράκης, Νικολακάκης (Ηρακλείου)