Σελίδες

About

24 Φεβρουαρίου 2012

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πανθρακικός 2-2


Με ψυχή και πάθος η ομάδα της Πέλλας φρέναρε τους Ακρίτες και πήρε πολύτιμο πόντο  
Τα προβλήματα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν πολλά. Πρόσφατη αποχή λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ψυχολογία υπό το μηδέν, αλλά στο γήπεδο αυτά ξεχνιούνται. Και ισοπαλίες όπως αυτή της Παρασκευής (24/02) με τον Πανθρακικό είναι σα νίκες!

Οι Ακρίτες ήταν το φαβορί και χάρη στη σοβαρότητα που έδειξαν στο πρώτο 45λεπτο πήραν προβάδισμα δύο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 23’ ο Σαρακατσάνος εκτέλεσε φάουλ και ο Βαγγελόπουλος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», ενώ έξι λεπτά μετά (29’) ο Μίνγκας από πλάγια θέση αριστερά με εξαιρετικό πλασέ και τη βοήθεια του… αέρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Αποστόλου.
Ωστόσο, η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν τελείως διαφορετική. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να μπουν ξανά στο παιχνίδι και το κατάφεραν σχετικά γρήγορα (55’) με ένα γκολ για… χάι λάιτ του Κυζιρίδη από πλάγια θέση αριστερά, που «κρέμασε» τον Κουτσόπουλο.
Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν επαναπαυτεί παρά το 1-2 και στο 82’ τιμωρήθηκαν. Ο νεοεισελθών Τζεβελέκης, λοιπόν, έπειτα από σουτ του Στεφανίδη και απόκρουση του Κουτσόπουλου, πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έφερε το ματς στα ίσα! Ο Πανθρακικός… ξύπνησε και στο 88’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τέλλου (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα), όμως οι συγκινήσεις δεν είχαν τελειώσει. Ο νεοεισελθών Χλωρός ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Αποστόλου και στην επαναφορά ο Μπέλιτς που σκόραρε, υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ!
Με αυτό τον δραματικό τρόπο, λοιπόν, η Αναγέννηση Γιαννιτσών πανηγύρισε έναν παλικαρίσιο πόντο και φρέναρε τον Πανθρακικό, που έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει στο ρετιρέ.
Αν. Γιαννιτσών: Αποστόλου, Αποστολίδης, Στεργίδης (90' Καρπούζης), Κυζιρίδης, Τέλλος, Ντατίδης, Σερέτης, Τσικνίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (81' Τζεβελέκης), Γιόνδης (19' λ.τρ. Στεφανίδης).
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (84' Μπέλιτς), Μπαλού (57' λ.τρ. Λιαπάκης), Μίνγκας (71' Χλωρός), Μπαϊκαρά, Πόνσε, Κοντογουλίδης.