Σελίδες

About

29 Απριλίου 2012

Τομπάζης: «Μεγάλο το κίνητρο…»

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη της Αναγεννησης Γιαννιτσων στην Επανομή ο Δημήτρης Τομπάζης.
Ο Δημητρης Τομπαζης, που πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στον πάγκο δήλωσε μετά 2-1 στην Επανομή: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, η οποία έχει καλό ρόστερ και αυτό το στοιχείο κάνει πιο σημαντική τη νίκη μας. Είχαμε μεγάλο κίνητρο και ανάγκη το τρίποντο αφού η συνέχεια θα είναι δύσκολη για μας, βάσει και του προγράμματος.
Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με ένα πέναλτι, όμως από μια ολιγωρία μας υποπέσαμε στην ίδια παράβαση, αν και ο διαιτητής θα μπορούσε να μην δώσει το πέναλτι. Έστω και στο 90΄πήραμε μια σπουδαία νίκη. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Επανομή και το φίλο μου Αλέκο Βοσνιάδη».

Από τους παίκτες της ομάδας της Πέλλας, ο κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Σπαθάρας, υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, καθώς πανηγυρίσαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Είχαμε καιρό να κερδίσουμε, ενώ και η Επανομή είναι ποιοτική και ισχυρή φέτος. Αυτό δίνει μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία μας.
Το κλίμα στην ομάδα ήταν βαρύ το τελευταίο διάστημα. Ήμασταν αγχωμένοι, γιατί η σωτηρία δεν έχει εξασφαλιστεί. Θέλαμε περισσότερο από τον αντίπαλο το τρίποντο. Πάντως, πρέπει να αναφέρω ότι με δυσαρέστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεχτήκαμε λεκτική επίθεση από φιλάθλους μας την ώρα του αγώνα. Είναι άδικο και κρίμα, από τη στιγμή που καταβάλλουμε υπερπροσπάθεια, χωρίς να έχουμε καν τα απαραίτητα για να κάνουμε την καθημερινή δουλειά μας».