Σελίδες

About

16 Μαΐου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 2-1


Εντυπωσιακή η νεανική Αναγέννηση Γιαννιτσών του Δημήτρη Τομπάζη κέρδισε με 2-1 την ομάδα της Πλατανιάς και ανανέωσε το ραντεβού της με την Β’ εθνική και του χρόνου.
Η ομάδα των Γιαννιτσών έπαιξε ίσως το καλύτερο της εντός έδρας παιχνίδι και παρουσία λιγοστών δυστυχώς οπαδών της (περίπου 400) κατάφερε να κερδίσει δίκαια με 2-1 την Πλατανιά.
Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο τους δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Παπαδόπουλου που ήταν σε εκπληκτική μέρα κρατώντας το σκορ χαμηλά.
Η πλατανία που μόνο αδιάφορη δεν εμφανίστηκε προσπάθησε να απειλήσει σε αντεπιθέσεις που δημιούργησε άλλα μέχρι εκεί.
Η νεανική Αναγέννηση που είχε 3 παίκτες κάτω των 18 στην σύνθεση της και έξι γηγενείς παίκτες στην αρχική ενδεκάδα άφησε πολλές υποσχέσεις για τον μέλλον με την εξαίσια εμφάνιση της.
φάσεις και γκολ
11΄ Στην πρώτη οργανωμένη επίθεση της Αναγέννησης ο Σερέτης βρήκε σε θέση βολής τον Ιορδανίδη και αυτός με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Παπαδόπουλου και 1-0.

26΄μεγάλη ευκαιρία για την νεανική Αναγέννηση, ο Ιορδανιδης βρίσκει τον Καρακάσογλου που από δεξιά σούταρε υποχρεώνοντας τον Παπαδόπουλο σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ, κρατώντας το 1-0.

Στο 43’ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση , αυτην την φορά με τον Σπαθάρα που έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή της Πλατανιάς σούταρε , άλλα και πάλι ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σωτήρια.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0

Έναρξη β΄μέρους

Στο 54’ δυνατό σουτ του Ιορδανίδη πέρασε σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Στο 59’ η Πλατανιά έφτασε στην ισοφάριση στην πρώτη φάση που δημιούργησε με αξιώσεις στο 2ο ημίχρονο.
Όταν μετά από κόρνερ του Πάγκαλου και ασθενης απόκρουση από τους αμυντικους ο Μαρτσάκης με σουτ ισοφάρισε.
Στο 62’ ο Στεργίδης σουταρε απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και ο Στεφανίδης πήρε το ριμπαουντ και με κοντινό πλασέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών διαμορφώνοντας το 2-1.

Στο 79’ μετά από πάσα του Νταντίδη ο Στεργίδης έβγαλε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο που τον κέρδισε αποκρουοντας σωτήρια.
Στο 80’ νέα καλή στιγμή για την πολύ καλή Αναγέννηση που κερδίζει δίκαια το χειροκρότημα των φιλάθλων της. Σουτ του Παπαδόπουλου Θ. μέσα από την περιοχη και πάλι ο κορυφαίος του Πλατανιά Παπαδόπουλος, απέκρουσε σωτήρια ακόμη μια φορά.

Τελικό 2-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βάντσης, Δηλγεράκης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στεφανίδης-Κουρτεσιώτης.Ραπτάκης, Παπαδόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Δημήτρης Τομπάζης): Καραογλανίδης, Μπαξεβάνος, Χατζόγλου(43´ Μπέκα), Σερέτης, Τσικνίδης(90´ Τοσουνίδης), Στεργίδης, Ντατίδης,Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Καρακάσογλου(74΄ Παπαδόπουλος Θ.), Στεφανίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ(Γιάννης Χατζινικολάου): Παπαδόπουλος,Κουρτεσιώτης(50΄Ραπτάκης), Μιρσέτα, Γκοντζάλες, Μαρτσάκης, Δημήτρης, Τζάνης, Ναζλίδης, Παληγεώργος, Δέντσας(46΄Πάγκαλος), Μαραγκό(87´ Χαικάλης).