Σελίδες

About

20 Μαΐου 2012

Πανθρακικός-Αναγέννησης Γιαννιτσών 4-1 τελικό


Τελικό4 - 1Ημίχρονο2 - 1


Ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Πανθρακικός που επικράτησε 4-1 της Αναγέννησης.



Την τρίτη συνεχόμενή του νίκη πήρε ο Πανθρακικός στο πρωτάθλημα της Football League, παραμένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την άνοδό του την Super League. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκανε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση, επικρατώντας 4-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη νίκη.

Ο Μπαϊκάρα ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη με τον Σουλτανίδη στο 8’ να έχει δοκάρι και τον Χρήστου στο 11’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0!
Τα επόμενα λεπτά είχαν σωρεία ευκαιριών για τους γηπεδούχους, με τον Μίνγκα να βρίσκει το δοκάρι με τη σειρά του στο 15’. Ο Στεργίδης με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, μειώνοντας σε 2-1.  Στο 39’ ο Σουλτανίδης, για ακόμα μία φορά στάθηκε άτυχος, καθώς βρήκε το δοκάρι, για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης  ο Πανθρακικός έφτασε σε ακόμα δύο τέρματα. Ο Μπαϊκαρά στο 77’ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα, έκανε το 3-1, για να έρθει ο Σουλτανίδης στο 84’ να… σπάσει τη γκίνια και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου (63’ Σκλιοπίδης), Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μπαλού, Λιαπάκης (59’ Μακρυδημήτρης), Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Πόνσε (59’ Γωνιάδης), Σουλτανίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Σερέτης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (80’ Μπέκα), Κωστίκας, Στεργίδης (74’ Τσικνήδης), Παπαδόπουλος, Καρακασόγλου, Στεφανίδης (69’ Γιόνδης).