Σελίδες

About

23 Μαΐου 2012

Τελευταία παράσταση για την Αναγέννηση


Θετικό πρόσημο μπαίνει στη φετινή σεζόν για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θα κυνηγήσει μια νίκη ακόμα για το πρεστίζ, εντός έδρας με τη φορμαρισμένη Καλλιθέα…
Ελπίδες και υποσχέσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον σκόρπισε η ομάδα της Πέλλας, που εξασφάλισε έγκαιρα την αποφυγή του υποβιβασμού, κόντρα στις αντικειμενικές αντιξοότητες. Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη εκμεταλλεύτηκε τον καλό πρώτο γύρο, το έγκαιρο φορμάρισμα στο δεύτερο και παράλληλα ανέδειξε νεαρούς παίκτες από την ευρύτερη περιοχή, με το τελικό… ταμείο να είναι μόνο θετικό για τους κυανόλευκους.


Πλέον, η Αναγέννηση μετά την ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «σπίτι» της με την… φουριόζα Καλλιθέα, ώστε να πει «αντίο» στη χρονιά με βαθμό ή βαθμούς.
Ο Τομπάζης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γιώργο Ιορδανίδη, Λυμπέρη Στεργίδη, Τάσο Χατζόγλου, Κώστα Τσικνίδη και Γιάννη Αποστολίδη, ενώ μετά το νεαρό στόπερ, Νίκο Κωστίκα (έπαιξε βασικός στη Ροδόπη), δεν αποκλείεται να δώσει ευκαιρία συμμετοχής και σε άλλους «μικρούς».
Η πιθανή ενδεκάδα των Γιαννιτσών θα αποτελείται από τους Καραογλανίδη, Ντατίδη, Θ. Παπαδόπουλο, Σπαθάρα, Κωστίκα, Σερέτη, Μπαξεβάνο, Μπέκα, Καρακάσογλου, Γιόνδη και Στεφανίδη, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Αποστόλου, Σιδηρόπουλος, Τοσουνίδης, Τσίλης, Τζεβελέκης, Αρβανιτόπουλος, Αλμπάνης, Παπαδημητρίου, Γ. Παπαδόπουλος και Καρπούζης (θα «κοπούν» οι τρεις πριν τη σέντρα).
«Μάτια» σε Καρακάσογλου
Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον από άλλες ομάδες φαίνεται πως έχει προκύψει για το νεαρό μεσοεπιθετικό, Κώστα Καρακάσογλου, που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τομπάζη.
Ο 19χρονος πρώην παίκτης του Αετού Σκύδρας και του Τηλυκράτη Λευκάδας φέρεται να εντυπωσίασε και τους επιτελείς του Πανθρακικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
«Μπράβο στα παιδιά που φέτος υπερέβαλαν εαυτούς, για να είναι διαδικαστικά τα δυο τελευταία παιχνίδια. Και πέντε ομάδες να πέσουν τελικά, η Αναγέννηση θα σωθεί και είναι σημαντικό» σχολίασε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Τομπάζης.