Σελίδες

About

24 Μαΐου 2012

Επίσκεψη Δ.Σ Λαογραφικής Εταιρείας "Ο Φίλιππος" στον Αντιπεριφερειάρχη‏ Πέλλας


Με εκπροσώπους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας «Ο Φίλιππος» συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο γραφείο του στο Διοικητήριο. Ο Σύλλογος διενήργησε σχετικά πρόσφατα εκλογές και συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον κ. Χρηστάκη Ιωαννίδη.

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Συλλόγου ο οποίος υλοποιεί πολλές σημαντικές δράσεις κάθε χρόνο και συζήτησε μαζί τους τα σχέδια και τις προτάσεις τους για τη νέα περίοδο. 
Ειδικότερο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η βελτίωση του κτιρίου που στεγάζεται ο Σύλλογος, με την εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού, διαμόρφωση αύλειου χώρου, αλλαγή δαπέδου, ελαιοχρωματισμούς, εγκατάσταση συστήματος ψύξης-θέρμανσης και κατασκευή δύο νέων τουαλετών. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωση τον κ. Ιωαννίδη και τα μέλη του Συλλόγου κκ. Γεωργιάδη Νίκο και Τραούδα Βασίλειο που παραβρέθηκαν στη συνάντηση ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας πρόκειται να συμβάλλει στην ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών, μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων. Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας εξάλλου, συνέβαλλε στην αντικατάσταση της στέγης του κτιρίου πριν από λίγους μήνες. 
Σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: «Είναι σημαντικό, στην παρούσα δύσκολη πολιτικο-οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οργανώσεις με κοινωνική αποστολή να διατηρήσουν τη δράση τους. Είναι σημαντική για την ενίσχυση και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την εμψύχωση και στήριξη κοινωνικών ομάδων που πλήττονται ιδιαίτερα από την κρίση. Στην κατεύθυνση αυτή η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας έχει αναλάβει ήδη αρκετές πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους οργανώνει την υλοποίηση και άλλων δράσεων».