Σελίδες

About

05 Μαΐου 2012

Πληγμα για την Αναγεννηση ο τραυματισμος του Αποστολου

Ο Τόλης Αποστόλου, που αποκτήθηκε το χειμώνα από τον «γείτονα» Αετό Σκύδρας για να καλύψει το κενό του Πάνου Βοσνιάδη (που μεταγράφηκε στη Λάρισα) και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, αγωνιζόταν εδώ και καιρό με το σχετικό πρόβλημα στο λαγονοψοϊτη, σφίγγοντας τα…  δόντια. Πλέον, η μίνι-διακοπή για την ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη ευνοεί για την αποθεραπεία του 28χρονου Εδεσσαίου πορτιέρο και έτσι υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε περίπου είκοσι μέρες εβδομάδες.


Ως γνωστόν, την Τετάρτη η ομάδα της Πέλλας θα πάρει στα χαρτιά τη νίκη με τον Διαγόρα και έτσι την άλλη Κυριακή, με την Καλλονή στη Λέσβο, γάντια βασικού για τα Γιαννιτσά θα φορέσει ο μοναδικός εναπομείνας τερματοφύλακας στο έμψυχο δυναμικό  ο Αβραάμ Καραογλανίδης. Ο νεαρός, που είναι γιός του προέδρου της Αναγέννησης, Λάκη, είχε ξεκινήσει σε ακόμα τρία ματς φέτος (με Διαγόρα στον α' γύρο, με Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και πρόσφατα στην Πάτρα με την Παναχαϊκή), ενώ ξεπέρασε και τον τραυματισμό που είχε στο θώρακα.Να σημειωθει  πως σε περιπτωση τραυματισμου δεν υπαρχει αλλος τερματοφυλακας στην ομαδα.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη λύση των συμβολαίων των Γρηγόρη Κυζιρίδη και Σάκη Τέλλου και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία για την σχετική αποζημίωση και δεν θα χρειαστεί να οδηγηθούν οι δυο παίκτες στη λύση της προσφυγής.