Σελίδες

About

23 Μαΐου 2012

Με προβάδισμα στα play offs η Καλλιθέα, 3-2 την Αναγέννηση


Την προσοχή στα play offs ανόδου, όπου θα μπει με δύο βαθμούς στο σακούλι της, στρέφει πλέον η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε 3-2 της αδιάφορης και… νεανικής Αναγέννησης στα Γιαννιτσά, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Football League.
Τι και αν ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους πρωτευουσιάνους, καθώς ο Νίκος Παντέλης αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του πραγματοποιώντας δύο αναγκαστικές αλλαγές (19΄και 23΄), το κίνητρο (βαθμοί για τα πλέι οφ) τους ήταν σαφώς ισχυρότερο από εκείνο της Αναγέννησης που παρατάχθηκε με νεανική ομάδα, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να αναλάβουν με το καλημέρα τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά η υπεροχή τους να καρποφορήσει στο 26΄ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Μιχαλόπουλου.
Παρόλα αυτά, τα «μωρά» του Δημήτρη Τομπάζη δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και μέσα σε μόλις τρία λεπτά έφεραν τα πάνω… κάτω! Αρχικά ο Καρακάσογλου έφερε το ματς στα ίσια παίρνοντας το ριμπάουντ μετά σουτ του Τοσουνίδη στο 43΄, για να κάνει την πλήρη ανατροπή, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Αρβανιτόπουλος, μετά από άλλη μία ατομική ενέργεια του Τοσουνίδη.
Με την έναρξη ωστόσο του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έπιασαν από το… λαιμό τους αντιπάλους τους, έχοντας ως μοναδικό σκοπό τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Μαρουκάκης έτσι έδειξε το δρόμο (δυνατό σουτ) ισοφαρίζοντας με τη συμπλήρωση 58 λεπτών αγώνα, πριν ο Κατσίκης «γράψει» το τελικό 3-2 από τα έντεκα βήματα στο 69΄, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ντιαλό από μαρκάρισμα του Σιδηρόπουλου, καθώς η αποβολή του… προτελευταίου στο 89΄ δεν επεφύλασσε άλλες συγκινήσεις στην ήδη.. γεμάτη αναμέτρηση.
Η Καλλιθέα έτσι θα μπει με δύο βαθμούς στο… μίνι πρωτάθλημα για μια θέση στα «μεγάλα σαλόνια» της Super League, έναντι ενός των Παναχαϊκή, Πλατανιά, ενώ χωρίς βαθμούς θα ξεκινήσει η ΑΕΛ Καλλονής.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Καρπούζης, Τοσουνίδης, Αλμπάνης, Αρβανιτόπουλος, Κωνσταντίνου, Σπαθάρας (50΄ Σιδηρόπουλος), Μπαξεβάνος (46΄ Παπαδόπουλος), Παπαδημητρίου, Κωστίκας, Καρακάσογλου (46΄ Τζεβελέκης).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Ηρακλής, Βιδάλης, Κουτρουμπής, Ρουσάκης (22' λ.τ Μουσταφίδης), Αρκούδας, Φαρινόλα (27' λ.τ Ντιαλό), Μαρουκάκης.