Σελίδες

About

02 Ιουνίου 2012

Κλήση παικτών & προπονητή του ΑΟ Βουκεφάλα Πέλλας στη μεικτή Δήμου Πέλλας


Ύψιστη τιμή για την ιστορική ομάδα μπάσκετ της Πέλλας, τον ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ, επεφύλαξε ο Δήμος Πέλλας με την κλήση τριών καλαθοσφαιριστών και του προπονητή Σερέτη Θεολόγου στη μεικτή του που θα συγκροτηθεί μ' αφορμή τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ελλάδας.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών '΄ΈΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ' το Σάββατο 9 Ιουνίου ,ώρα 7 μ.μ. Παράλληλα, στις 13.00 ,της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μίνι μπάσκετ και διαγωνισμοί για παιδιά, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στο οποίο θα παραβρεθούν οι βετεράνοι Ελλάδος.


Το εισητήριο θα κοστίζει 5 ευρώ και τα χρήματα θα δοθούν στο γεύμα αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών και στο εκκλησιαστικό ίδρυμα 'Παναγία η Οδηγήτρια ".
Οι καλαθοσφαιριστές του Βουκεφάλα που θα συμμετάσχουν σ' αυτό το σημαντικό αθλητικό και φιλανθρωπικό γεγονός είναι οι : ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΑΒΡΑΑΜ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΝΕΚΕΖΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Οι βετεράνοι Ελλάδας θα παραταχθούν με παίκτες που δόξασαν το Ελληνικό μπάσκετ στα πέρατα της οικουμένης όπως Ρεντζιάς,Οικονόμου, Γιαννούλης, Σιγάλας, Κορωνιός.
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Τζιουβάρα Βασίλη και του προπονητή Σερέτη Θεολόγου : 
Τζιουβάρας Βασίλης: "... Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την κλήση των 3 δικών μας παιδιών και του προπονητή του Βουκεφάλα σ' αυτήν τη γιορτή του μπάσκετ αλλά και της ανθρωπιάς!..Θ'άμαστε όλοι εκεί για να τους καμαρώσουμε, αλλά και ν' αποθεώσουμε όλους εκείνους τους καλαθοσφαιριστές της Εθνικής που μας χάρισαν απίστευτες χαρές στο παρελθόν..όπως φυσικά και να δείξουμε εμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους συντοπίτες μας.."
Σερέτης Θεολόγος : "...Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για κάθε προπονητή η κλήση των παικτών του σε οποιαδήποτε επιλεγμένο σχήμα ,πόσο μάλλον σ' ένα τέτοιο όπως η μεικτή του δήμου μας που θα αντιμετωπίσει τα "ιερά τέρατα " του Ελληνικού μπάσκετ!..Μακάρι να μπορούσαμε να απολαύσουμε και περισσότερους παίκτες μας σ' αυτή την ιστορική - για το μπάσκετ- στιγμή..μες στο παρκέ..αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε τους υπόλοιπους κοντά μας στην κερκίδα.. Επίσης είναι πολύ σημαντικός ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα ,ο αθλητισμός πάντα ήταν και θα είναι δίπλα στο χειμαζόμενο λαό που στις δύσκολες σημερινές συγκυρίες χρειάζεται την έμπρακτη αγάπη μας!
Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας κο. Παντελίδη Κυριάκο και την κα Συλλέκτη Δώρα για τη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση του όλου εγχειρήματος αλλά και τον προπονητή των "Ικάρων " Γιαννιτσών κο Σπόντη Νικόλαο, ο οποίος είναι η ψυχή και ο εμπνευστής της όλης διοργάνωσης και πασχίζει εδώ και δύο μήνες- νυχθημερόν- για την υλοποίηση της ...."