Σελίδες

About

02 Ιουνίου 2012

Λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν για τους παικτες της Αναγεννησης

Για διακοπές έχουν φύγει οι παίκτες της ομάδας της Πέλλας, με όλα τα φλέγοντα ζητήματα να προοδεύουν με ρυθμούς... χελώνας! "Όταν βρεθούν χρήματα, θα σας ειδοποιήσουμε να πληρωθείτε" είναι το μήνυμα της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές, με την... κάνουλα να παραμένει κλειστή. Η οικονομική δυσπραγία συνεχίζεται στα Γιαννιτσά, με τον πρόεδρο, Λάκη Καραογλανίδη να εξακολουθεί να αναζητά πόρους και συνάμα να περιμένει τη... σωτήρια και πολυαναμενόμενη επιχορήγηση.
Με αυτές τις συνθήκες και τέτοια δεδομένα, δεν μπορεί να... περπατήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, με τον προπονητή Δημήτρη Τομπάζη να περιμένει επίσης στο ακουστικό του, τηρώντας στάση αναμονής για τις εξελίξεις.
Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες περιμένουν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα που έχουν να λαμβάνουν, πριν ξεκινήσει ο κύκλος επαφών για ανανεώσεις. Αρκετοί ήδη αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, έχοντας ως ατού μια αξιόλογη σεζόν, όπως για παράδειγμα οι Ιορδανίδης, Στεργίδης και Καρακάσογλου, χωρίς φυσικά να υπάρχει προς το παρόν κάτι χειροπιαστό.