Σελίδες

About

02 Ιουλίου 2012

Ονοματολογιας συνεχεια....

Μετά τους Νίκο Ιορδανίδη και Ηλία Προβατίδη, ακόμα ένα όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας της Πέλλας, έστω και αν ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο στο θέμα προπονητή, ενώ υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες προς το περσινό ρόστερ. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι οι κυανόλευκοι θα κινηθούν για την επιστροφή του Τρύφωνα Κρουσταλέλη.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ (παίζει και δεξιά) αναμένεται να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης (λήγει το συμβόλαιό του), με τον οποίο πανηγύρισε φέτος την άνοδο στη Football League. Ο Κρουσταλέλης έπαιξε και παλιότερα στην Αναγέννηση (2007-2009), ενώ ακόμα έχει θητεύσει σε ΑΕΚ, Διαγόρα, Αγροτικό Αστέρα και Αλμωπό Αριδαίας, με το θέμα του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Προς Πιερικό ο Γιόνδης


Βεβαίως, στα Γιαννιτσά είναι αποφασισμένοι να κινηθούν και για άλλους γηγενείς παίκτες, την ώρα που αναμένονται με αγωνία οι ανακοινώσεις στο θέμα προπονητή. Τελευταία σενάρια θέλουν να υπάρχει νέα εμπλοκή και κώλυμα στο θέμα της πρόσληψης του Γιώργου Φοιρού, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονταν ως «κλεισμένος». Αν όντως ισχύει αυτή η φημολογία, το πιθανότερο είναι η ομάδα της Πέλλας να συνάψει συνεργασία με τον Βασίλη Ασλανίδη. Την ίδια στιγμή, ο υψηλόσωμος επιθετικός, Αντώνης Γιόνδης, που μένει ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό, ενώ δεν αποκλείεται να καταθέσει και προσφυγή. Τέλος, αβέβαιη είναι και η παραμονή αρκετών βασικών στελεχών, όπως οι Ιορδανίδης, Αποστόλου, Σερέτης, Σπαθάρας και Θ. Παπαδόπουλος, που φέρονται ήδη να απασχολούν άλλες ομάδες.