Σελίδες

About

17 Ιουλίου 2012

Εμφαση στα ταλεντα για την Αναγεννηση

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παναγιωτίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ξεκινάμε την προετοιμασία μας με στόχο την καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα, σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να αναδείξουμε τα νέα παιδιά της περιοχής, που απαρτίζουν αυτή την ομάδα και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών, να δημιουργήσουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο, ανταγωνιστικό, που θα χαίρεται ο κόσμος μας να βλέπει. Ξεκινάμε με πολλή δουλειά και όρεξη".
Μεταγραφές 3-4 έμπειρων παικτών



Η φιλοσοφία του τεχνικού επιτελείου, αποτυπώνεται στις παρακάτω δηλώσεις που έκανε υψηλό στέλεχος της ομάδας.

«Ξεκινάμε την χρονιά με προβλήματα, που δεν είναι δικά μας, άλλα ολόκληρης της Β' Εθνικής, τα οποία, δυστυχώς, μεγαλώνουν από χρόνο σε χρόνο. Ελπίζουμε αυτά τα προβλήματα φέτος να λυθούν, για την 2η σε τάξη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την ομάδα μας θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, θα ξεκινήσουμε με δοκιμές για να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια ταλέντα της περιοχής να έρθουν στην ομάδα, είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη, που δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα φέτος. Με 3-4 μεταγραφές έμπειρων παικτών ενδεκάδας θα επιδιώξουμε και με το υπάρχον αξιόλογο ρόστερ που διαθέτουμε, να φέρουμε τους φιλάθλους μας και πάλι στο γήπεδο, να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος να βλέπει.

Χωρίς κόσμο δεν μπορείς να έχεις και καλή ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε φέτος, θα την αγκαλιάσουν όλοι, απλοί φίλαθλοι και φορείς της Πόλης, Δήμαρχος, Νομάρχης, Βουλευτές, επιχειρηματίες, όλοι πρέπει να έχουμε κοινό σκοπό μόνο το καλό της ομάδας μας, στην δύσκολη αυτή προσπάθεια και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».