Σελίδες

About

26 Ιουλίου 2012

Παρελθον ο Θ.Παπαδοπουλος κοντα σε Κυριακιδη η Αναγεννηση

Στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας, στις πλαγιές του Καϊμάκτσαλαν (Βόρας) συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία των κυανόλευκων. Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις είναι ο 19χρονος δεξιός μπακ, Κώστας Κυριακίδης, που την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αετό Σκύδρας. Ο νεαρός πλάγιος αμυντικός θεωρείται μεγάλο ταλέντο και πρόσφατα απασχόλησε και άλλες ομάδες, όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανθρακικός. Όλα δείχνουν ότι ο Κυριακίδης (ξεκίνησε από τον Όλυμπο Αψάλου) θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη, ενώ την Τετάρτη υπήρξε μια δυσάρεστη τροπή στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Αυτή είναι ότι ο Θόδωρος Παπαδόπουλος αποχώρησε από την προετοιμασία, αφού θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του σε άλλη ομάδα! Έτσι, η Αναγέννηση αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του 25χρονου αριστερού μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Γιαννιτσά «βλέπουν» έναν 20χρονο Γερμανό, που αναμένεται να αφιχθεί στο βουνό ως την Παρασκευή, μαζί με τον Πορτογάλο επιθετικό, Φάμπιο Μορέιρα Ταβάρες, που πέρυσι αγωνίστηκε στα Χανιά.

Την ίδια στιγμή, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Γιάννη Σερέτη, που έχει αρκετές πιθανότητες να «κλείσει» θετικά για την ομάδα της Πέλλας. Στο θέμα των τερματοφυλάκων, όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί ένας από τους Θανάση Τόλιο και Χρήστο Λαμπάκη, με τον δεύτερο να κερδίζει πόντους αφού δείχνει πιο οικονομικός, ενώ ο πρώτος δέχεται πιέσεις για να παραμείνει στον Ηρακλή Ψαχνών. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα, ενώ ήδη με την Αναγέννηση προπονείται ο νεαρός πορτιέρο, Ζαχαριάδης, από τη Νίκη Αξού.