Σελίδες

About

21 Ιουλίου 2012

Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα στην Αναγεννηση

Μετά τους Γιόνδη και Αποστόλου, ακόμα… οκτώ παίκτες περνούν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Πέλλας, ενώ τα δέκα «διαζύγια» δεν αποκλείεται να έχουν συνέχεια, ειδικά αν ο αρχηγός, Γιάννης Σερέτης συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο (προπονείται ήδη με την Αλκή, που είναι νεοφώτιστη στην Α΄ Εθνική). Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Λάκη Καραογλανίδη, με γνώμονα τις εισηγήσεις του προπονητή, Νίκου Παναγιωτίδη, αλλά και του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Φοιρού, ενημέρωσε τους Κώστα Αλμπάνη (αριστερό μπακ), Γιώργο Παπαδόπουλο (δεξί μπακ), Αντώνη Τζεβελέκη (επιθετικός), Άρη Τοσουνίδη (μεσοεπιθετικός), Κώστα Τσικνίδη (αριστερός μπακ), Γιάννη Καρπούζη (μέσος), Νίκο Κωνσταντίνου (μέσος) και Βασίλη Σταυρακάκη (μεσοεπιθετικός) ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Κατ’ επέκταση, όλοι οι προαναφερθέντες θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ συμφώνησαν προφορικά για να παραμείνουν οι Δημήτρης Σπαθάρας και Θόδωρος Παπαδόπουλος, παίρνοντας ήδη μέρος στις προπονήσεις.


«Κλείνει» τον Βαγγέλη Τσιάμη

Την ίδια στιγμή, δεν θα προχωρήσει όπως φαίνεται η απόκτηση του νεαρού στόπερ από το Μυλότοπο, Χαράλαμπου Σαββάκη, ενώ κοντά σε συμφωνία δείχνουν σταθερά οι Τόλιος, Σκέμπης, Γιογιός, Σιδηρόπουλος και Παπαστεργίου. Επίσης, μετά από πρόταση του Γιώτη Τσαλουχίδη, η ομάδα των Γιαννιτσών αναμένεται να αποκτήσει το νεαρό (21 ετών) κεντρικό αμυντικό της Ένωσης Αποστόλου Παύλου, Βαγγέλη Τσιάμη, που έκανε πολύ καλή χρονιά με την ομάδα της Ημαθίας.