Σελίδες

About

12 Ιουλίου 2012

Mεταγραφων συνεχεια για την Αναγεννηση

Παίκτης της ομάδας της Πέλλας και με τη… βούλα είναι πλέον ο 24χρονος επιτελικός χαφ, Μπόγιαν Τσούκιτς, που υπέγραψε για ένα χρόνο στους κυανόλευκους, Οι συστάσεις για τον αριστεροπόδαρο Σέρβο είναι πολύ καλές και του προορίζεται ηγετικός ρόλος στην Αναγέννηση, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν έρθει στα Γιαννιτσά και ένας συμπατριώτης του.


Ο λόγος για τον Ζάρκο Λάζετιτς, το ενδιαφέρον της ομάδας του Νίκου Παναγιωτίδη για τον οποίο διαβάσατε ήδη στην ιστοσελίδα μας. Ο 30χρονος Σέρβος κυνηγός, που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Τσούκιτς, φέρεται να απασχολεί και άλλες ομάδες, ενώ έχει και «αλμυρό» κασέ, αφού θεωρείται δυνατό όνομα.

Ο Λάζετιτς, που πριν μια τριετία έκανε τη διαφορά στην κατηγορία με τη Ρόδο, αγωνίστηκε πρόσφατα σε Ινδονησία και Ντουμπάι, ενώ έχει θητεύσει και σε μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, όπως η Παρτιζάν, η Όμπιλιτς και η Βοϊβοντίνα. Το θέμα του Ζάρκο Λάζετιτς για τα Γιαννιτσά θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και το «κλειδί» είναι το αν μπορεί η Αναγέννηση να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσει στα κυανόλευκα.

Διάψευση από Τσίλη


Την ίδια στιγμή, από το περιβάλλον του νεαρού δεξιού μπακ, Γιώργου Τσίλη, διαψεύστηκε η πληροφορία περί κατάθεσης προσφυγής και έτσι μοναδική δεδομένη προσφυγή για την ομάδα της Πέλλας είναι αυτή του Αντώνη Γιόνδη. Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για το υπάρχον ρόστερ (ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις), ενώ θα ξεκαθαρίσει και το αν ο νεαρός μεσοαμυντικός, Γκέρμαν Ντατίδης, κάνει το άλμα στην καριέρα του που λέγεται ΑΕΚ.