Σελίδες

About

17 Αυγούστου 2012

Τα γαντια σε γνωστα χερια για την Αναγεννηση

Ανατροπή σημειώθηκε στο θέμα τερματοφύλακα για την ομάδα της Πέλλας.
Εκεί που όλα έδειχναν πως θα αποκτηθεί ο Θοδωρής Γκίτκος, τελικά περάστηκαν… βέρες με τον Παναγιώτη Βοσνιάδη! Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αφού ο 23χρονος τερματοφύλακας τα… τσούγκρισε με τη Λάρισα και τον πρώην πια προπονητή του, Μιχάλη Ζιώγα, με αποτέλεσμα να λυθεί αιφνιδιαστικά η συνεργασία των δυο πλευρών. Τα Γιαννιτσά κινήθηκαν αστραπιαία και δίνουν και πάλι γάντια βασικού στον 23χρονο υψηλόσωμο πορτιέρο, που επιστρέφει στο ρόστερ μετά από μισό χρόνο στην ΑΕΛ.
Ο Βοσνιάδης θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Νίκου Παναγιωτίδη, με την προοπτική να επαναλάβει τις εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι στον πρώτο γύρο, που του είχαν χαρίσει τη μεταγραφή στους Θεσσαλούς. Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης (γιος του προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκου) στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Πυρσό Γρεβενών, Μακεδονικό, Καμπανιακό, Αχιλλέα Τριανδρίας και Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη ματαιώνεται η απόκτηση του Θοδωρή Γκίτκου.

Παράλληλα, η Αναγέννηση αναμένεται να «κλείσει» άμεσα και αριστερό εξτρέμ, με φαβορί τον Δημήτρη Πολίτη (την τελευταία διετία στην Επανομή) και εναλλακτική λύση τον 22χρονο Θεόφιλο Βλαχόπουλο, που έπαιζε πέρυσι στον Αγροτικό Αστέρα. Τέλος, το επόμενο φιλικό θα δοθεί την Κυριακή στην Κέρκυρα, ενώ σύντομα ενδέχεται να ανακοινωθεί η συνεργασία με έναν χορηγό, που θα βοηθήσει οικονομικά τα Γιαννιτσά.