Σελίδες

About

26 Αυγούστου 2012

"Τα Μουσικά του Βάλτου" στην Κρ. Βρύση Πέλλας


Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης, το Δήμο Πέλλας, και τη ΔΗΚΕΠΑΠ το πρώτο  2ήμερο Μουσικό Φεστιβάλ στην Κρύα Βρύση."Τα Μουσικά του Βάλτου"
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε για δυο βράδια, το κεντρικό πάρκο με φωνές τραγούδια και χορό μέχρι το πρωί.
Μια επιθυμία, ένα όνειρο χρόνων έγινε επιτέλους θεσμός στην Κρύα Βρύση.
Τα βρήκαμε πια τα "Μουσικά του Βάλτου" και θα είμαστε κάθε χρόνο εδώ να βρούμε και άλλα. Ολόκληρος βάλτος ξέρετε τι Μυστικά κρύβει;


Φέτος ήταν μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε την εξερεύνηση!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που αφιλοκερδώς στήριξαν την εκδήλωση. Στους 4OF Α KIND,MADTRICKS,ΠΟΥΛΙΔΗΣ,ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ,ΧΑΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ,
Καθώς και στους djs Thomas "Superfly,Stanitsas & Stergios Toris,Panagiotis Karagiannidis & Giorgos Papadopoulos.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους BAILDSA που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και μας χάρισαν μια απίστευτη 2ωρη μουσική πανδαισία.
Στην εξερεύνηση των Μουσικών του Βάλτου είχαμε δίπλα μας ηθικούς και οικονομικούς συμπαραστάτες, το Δήμο Πέλλας και το Δήμαρχο κ. Στάμκο Γρηγόριο, τη ΔΗΚΕΠΑΠ και την Πρόεδρο της κ. Λούσπα Ερασμία, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κρ. Βρύσης Κ. Παρασκεύοπουλο, πλήθος υπαλλήλων του Δήμου και φυσικά όλους εσάς που διασκεδάσατε δυο νύχτες ,ψάχνοντας τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ!!!Συνεχίζουμε την εξερεύνηση των Μυστικών και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Αύγουστο του 2013 σο ίδιο μέρος!
Ευχαριστούμε θερμά!