Σελίδες

About

30 Σεπτεμβρίου 2012

Πρεμιέρα με νίκη για την Αναγέννηση


Πρεμιέρα με νίκη για την ανανεωμένη και πολύ καλή Αναγέννηση Γιαννιτσών που κέρδισε με 2-1 την ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 χάνοντας ταυτόχρονα και αρκετές καλές ευκαιρίες για αύξηση του σκορ.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε , με την Αναγέννηση να έχει και πάλι την κατοχή , με τον Βύζαντα όμως να πτωχαίνει ένα γκολ σε μια αντεπίθεση που έκανε δίνοντας σασπένς στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.


Περίπου 500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο 
Φάσεις – γκολ:
Στο 4’ όμορφος συνδυασμός Φελίπε- Φαμπιο το σουτ του έγχρωμου επιθετικού της Αναγέννησης μπλόκαρε ο Παναγόπουλος.
Στο επόμενο ο Φάμπιο μπαίνει στην περιοχή του Βύζαντα μόνος τον τραβάει από πίσω ο Γρομητσάρης  χωρίς να δώσει το πέναλτι ο διαιτητής.
Στο 12’ σουτ ου Βλάχου Θ. πέρασε άουτ. 
Στο 14´ ο Φελιπε με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Στο 18’ μοναδική ευκαιρία για την πολύ καλή Αναγέννηση με τον Καρακάσογλου πέρασε από δεξιά πάσαρε στον Φελιπε που τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον πορττιερο Παναγόπουλο, όμως ο Ταμπάκης πριν η μπάλα περάσει την γραμμή έδιωξε σωτήρια.
Στο 26’ σουτ του Ιορδανίδη πέρασε άουτ.
Στο 36’ μετά από κόρνερ του Ιορδανίδη ο Σερέτης κάνει την κεφαλιά πάσα στον Σπαθάρα που με κεφαλιά κάνει το 2-0 για την αναγέννηση.
Στο 38’ σουτ του Φάμπιο πέρασε σύρριζα άουτ.
Στο 40’ νέα καλή στιγμή για την αναγέννηση με το ένα – δύο Φαμπιο- Καρακάσογλου το σουτ του τελευταίου παρεμβαίνει τελευταία στιγμή προβολή αμυντικού στέλνοντας την μπάλα κόρνερ 
Στο 2ο ημίχρονο .
Στο 58’ σέντρα του Βλάχου κεφαλιά του Μανδιλη πέρασε άουτ.
Στο 71’ νέα καλή στιγμή για την αναγέννηση με τον Φελίπε κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του καρακάσογλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των μεγάρων .
Στο 72’ πάσα του Κρητικού στον Ντιαλο που βγήκε μόνος του πλασάροντας τον Λαμπάκη μειώνοντας σε 2-1.
Στο 82’ δυνατό σουτ του Ιορδανίδη μπλόκαρε ο Παναγόπουλος.
Διαιτητής  Βρακάς Ευβοίας, Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ρεκλειτης(17’), Ιορδανίδης Γ. (28’), Ταμπάκης (37’), Βελέτης (48’), Στεφανίδης (87’),Μπιτζάκος (90’),Γρομητσαρης (90+)
Από την πολύ καλή Αναγέννηση που όλοι έπαιξαν καλά ξεχώρισαν πιο πολύ ο Φάμπιο, Φελιπε, Καρακάσογλου, Ιορδανιδης , Σκέμπη
Για τα Μέγαρα ξεχώρισαν οι Κρητικός, Βλάχος θ.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης):Λαμπάκης, Σκέμπης, Καρπαθάκης, Σερέτης, Φελίπε(85’ Σιδηρόπουλος), Καρακάσογλου(72’ Στεφανίδης), Ιορδανίδης Γ(90+ Τσιαμης)., Νταντίδης, Φάμπιο, Σπαθάρας, Μπουτζίκος.
Βυζας Μεγάρων (Τζαναβάρας): Παναγοπουλος, Βλάχος Π., Μανδυλης(70’ Μπιτσιακος), Ταμπάκης, Γρομητσάρης, Ζουμας(54’ Ντιαλό), Κοκόλης, Ρεκλειτης, Κρητικός, Βλάχος θ, Αρναρέλλης(46’ Βελέτης).
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χατζηχρήστος.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου 1-3
Δόξα Δράμας – Καλλιθέα 1-2
Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 2-0
Αναγέννηση Επανομής – Φωκικός 1-3
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βύζας Μεγάρων 2-1
Απόλλων Σμύρνης – Θρασύβουλος 1-0
Ηρακλής – Εθνικός Γαζώρου 3-3
Πανσερραϊκός – ΑΕΛ 1-0
Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής 0-1
Πιερικός – Παναχαϊκή 0-0