Σελίδες

About

11 Σεπτεμβρίου 2012

Εξελιξεις στα διοικητικα της Αναγεννησης.

Συνεχείς είναι οι ζυμώσεις και οι διεργασίες τις τελευταίες ώρες στην ομάδα της Πέλλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος, Λάκης Καραογλανίδης
και οι συνεργάτες του θα πλαισιωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα από κάποιους επιχειρηματίες, που θα μπουν στο νέο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο, με στόχο την ενίσχυση και τη θωράκιση της ομάδας. Βεβαίως, βασικός άξονας της κίνησης είναι όχι τόσο η διοικητική, όσο η οικονομική στήριξη των κυανόλευκων. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις και θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των νέων μελών, που θα δώσουν μεγαλύτερο όραμα και νέα πνοή στην Αναγέννηση.Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορουν στα ποδοσφαιρικα στεκια της πολης δυο ονόματα τοπικών επιχειρηματιών που ακούγονται έντονα και φαίνεται πως έχουν πολλές πιθανότητες να εμπλακούν είναι οι Δημήτρης Χαρμάνας και Δημήτρης Πατσαρίζης.

Στα αγωνιστικά, την Τετάρτη θα δοθεί νέο φιλικό, με τον Αγροτικό Αστέρα στο Νέο Μυλότοπο (18:00), ενώ την Κυριακή θεωρείται αρκετά πιθανό να δοθεί νέο δυνατό τεστ, ενδεχομένως με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας. Οι τραυματίες Στεφανίδης και Χαρμάνας ανεβάζουν διαρκώς στροφές αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ τη Δευτέρα ο Νίκος Παναγιωτίδης δοκίμασε έναν επιθετικό από ομάδα της Θεσσαλίας, που πάντως θεωρείται δύσκολο να απασχολήσει περαιτέρω.