Σελίδες

About

23 Σεπτεμβρίου 2012

Nικη ψυχολογιας και ομορφο θεαμα απο την Αναγεννηση

Η Αναγέννηση είχε την τύχη να προηγηθεί μόλις στο δεύτερο λεπτό, στην πρώτη της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια πιάνοντας απροετοίμαστη την αμυντική διάταξη της Δόξας. Ωστόσο η Δόξα δεν αντέδρασε άμεσα.
Αποτέλεσμα ήταν ότι αφού πέρασε ένα φλύαρο και από τις δύο πλευρές εικοσάλεπτο, σε μια αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της Δόξας , η Αναγέννηση να πάρει ένα πέναλτι και να διπλασιάσει τα τέρματα της.
Μπορεί στην συνέχεια η Δόξα να πρεσάρισε ψηλά, ωστόσο δεν απείλησε μιας και ο Λαμπάκης δεν χρειάστηκε να δείξει τις δυνατότητες του. Φλυαρία και πολλά λάθη που είχαν σαν αποτέλεσμα να κυλήσει όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάποια άλλη αλλαγή στην εικόνα του παιχνιδιού.

Όμως χωρίς να αλλάξει και στο δεύτερο ημίχρονο κάτι το ουσιαστικό, κύλησε στην συνέχεια του το παιχνίδι. Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να ενισχύσει τις πλευρές με την είσοδο των Γελαδάρη και Κάπελ και η Δόξα έγινε πιο επιθετική. Όμως από την άλλη πλευρά με τον αέρα του 2-0 και εκμεταλλευόμενοι τα βαριά πόδια των «μαυραετών» οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και μάλιστα ήταν αυτοί που έχασαν τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ.



Φάσεις και γκολ

Στο 2’ μετά από πάσα του Φελιπε ο Φάμπιο με σουτ άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση κάνοντας το 1-0.
Στο 4’ μακρινό σουτ του Ταραλίδη ο Λαμπάκης απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 25’ μετά από ανατροπή του Νταντλιδη το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Παζαρτζίδης εκτέλεσε εύστοχα ο Βραζιλιάνος Φελίπε διαμορφώνοντας το 2-0.
Στο 29’ νέα καλή ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν μετά από σέντρα του Στεφανίδη την κεφαλιά του Νταντίδη μπλόκαρε ο Γουμαγιάς.
Στο 37’ σουτ του Μπουτζίκου πέρασε άουτ.
Στο 53’ σουτ του Γελαδάρη πέρασε άουτ.
Στο 56’ μετά από πάσα του Φελίπε ο Φάμπιο χωρίς πίεση αστοχεί σουτάροντας άουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 60’ σουτ του Σιδηρόπουλου απέκρουσε ο Γουμάγιας.
Στο 61’ εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Σοϊλέδη κατέληξε άουτ.
Στο 70’ πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Καρακάσογλου έβγαλε μόνο τον Στεφανίδη που μέσα από την μικρή περιοχή δεν σκόραρε.
Στο 81’ καλό σουτ του Κάπελ απέκρουσε ο Καραογλανίδης.
Στο 88’ πάσα του Φάμπιο στον Χαρμάνα που σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Παζαρτζίδης με βοηθούς τους Σαββίδη και Θεοδοσιάδη από την ένωση της Πέλλας.


Αναγέννηση Γιαννιτσών (Nικος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης (75’ Καραογλανίδης), Μπουτζίκος, Σκέμπης(85’ Κυριακίδης, 89’ Μυλωνάς), Σπαθάρας (80’ Χατζόγλου), Νταντίδης (87’ Ζωγράφος) , Καρπαθάκης, Σερέτης (46’ Σιδηρόπουλος), Καρακασογλου (70’ Χαρμάνας), Στεφανίδης (70’ Πολίτης), Φελιπε (80’ Μπαξεβάνος), Φάμπιο.

Δόξα Δράμας (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμαγιάς, Στεργιανός (46’ Γελαδάρης), Μπάρος (75’ Κασσός), Μιλένκοβιτς (57’ Θάνος), Περπερίδης, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46’ Κοντεόν), Ιντζόγλου, Πουλάκος (46’ Κάπελ), Ρούσεφ, Σοϊλέδης (62’ Καπνίδης).