Σελίδες

About

25 Σεπτεμβρίου 2012

Nικος Παναγιωτιδης εφ ολης της υλης.

Στο καταλληλότερο ίσως χρονικό σημείο, η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε τη νίκη…
αυτοπεποίθησης με τη Δόξα Δράμας, με 2-0 το Σάββατο στο Νέο Μυλότοπο, με δράστες τους Φελίπε Ντε Πάολα και Φάμπιο Μορέιρα και αλλάζοντας το κλίμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. «Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας στα φιλικά, όπως τουλάχιστον πιστεύουμε εγώ και ο τεχνικός σύμβουλος, Γιώργος Φοιρός» τονίζει αρχικά ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Νίκος Παναγιωτίδης για να συνεχίσει: «Στην προετοιμασία είχαμε νικήσει μόνο ομάδες μικρότερων κατηγοριών, όπως ο Αγροτικός Αστέρας και ο Μυλότοπος, παίζοντας με νεαρούς παίκτες. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη νίκη μας! Είχαμε πάει όμως καλά και σε δύσκολα φιλικά, παίρνοντας ισοπαλίες με Βέροια και Πανσερραϊκό. Ίσως τα δύσκολα… ταιριάζουν στην Αναγέννηση. Χρειαζόμασταν μια τέτοια επιτυχία, έστω και σε φιλικό επίπεδο, ώστε να πάρουν κουράγιο οι παίκτες. Άλλωστε, είναι γνωστά τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, που ελπίζω να επιλυθούν γρήγορα».

«Καλύτερα εκτός έδρας πρεμιέρα»

Σε ερώτηση για το αν προτιμά έναν ή δυο ομίλους στην κατηγορία, αλλά και το αν έχει προτίμηση σε πρώτο αντίπαλο, ο Νίκος Παναγιωτίδης ήταν σαφής: «Δεν μας απασχολεί η δομή της κατηγορίας, ούτε ο αντίπαλος της πρεμιέρας. Απλά προσωπικά θα ηθελα να ξεκινησουμε με εκτός έδρας παιχνίδι, για να έχουν ένα μικρότερο ψυχολογικό βάρος οι παίκτες μας. Να έχει δηλαδή παραπάνω άγχος για νίκη ο αντίπαλος. Όσο για εμάς, είμαστε μια ομάδα συνόλου, δουλεμένη και δυνατή. Έχουμε νέα παιδιά και δεδομένα περιθώρια βελτίωσης. Με τη Δόξα είχαμε κάποια δεκάλεπτα που… κρύβαμε τη μπάλα! Όταν γυρίσει και ο Ιορδανίδης, θα δώσει λύσεις στα χαφ και θα γίνουμε καλύτεροι. Πάντως η Δόξα πιστεύω πως θα βρει το δρόμο της και ότι θα πάρει αρκετούς βαθμούς από στημένες φάσεις, διαθέτοντας παίκτες όπως οι Ρούσεφ και Ταραλίδης».

Η πεντάδα που ξεχώρισε

Όσο για τους παίκτες που «έλαμψαν» κόντρα στους Δραμινούς, η τριάδα των Σπαθάρα, Καρπαθάκη και Σερέτη ήταν όλα τα… λεφτά στον κεντρικό άξονα και ανασταλτικά, μειώνοντας τους κινδύνους για τα καρέ του έμπειρου Λαμπάκη. Επιθετικά ξεχώρισαν οι δυο σκόρερ, Φάμπιο και Ντε Πάολα, που αν συνεχίσουν έτσι θα κάνουν πολλές… ζημιές. Βεβαίως, πολλά στα Γιαννιτσά περιμένουν στη συνέχεια και από δυο γηγενείς παίκτες, τους Ιορδανίδη και Στεφανίδη.


Μετα την κληρωση για το πρωταθλημα(επιτελους)η Αναγεννηση υποδεχεται στην εδρα της τον Βυζαντα Μεγαρων για την πρωτη αγωνιστικη.