Σελίδες

About

15 Οκτωβρίου 2012

Βοηθησαν οι αλαγες δηλωσε ο Νικος Παναγιωτιδης


ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (προπονητής Αναγέννησης Γιαννιτσών):
"Η ομάδα έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλούς παίκτες να κάνουν ατομικά λάθη. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και θα μπορούσαμε μετά το γκολ να πετυχουμε και άλλα γκολ και να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι. Οι αλλαγές μας σίγουρα βοήθησαν την εικόνα της ομάδας, είναι λογικό κάποιοι παίκτες να μην βρίσκονται πάντα στην καλύτερή τους μέρα".



ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (προπονητής Πανσερραϊκού):
"Στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν καταφέραμε να το πετυχούμε. Στην επανάληψη, για τα πρώτα 20 λεπτά, το ματς ήταν ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ με φάουλ και μετά δημιούργησαν 2 ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Εμείς μείναμε με 10 παίκτες στο τέλος και ρισκάραμε χωρίς αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση".

ενω ο σκορερ Νικος Ιορδανιδης δηλωσε"Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε τόσο καλά , στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και κερδίσαμε δίκαια, δημιουργώντας και πάλι πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη. Είμαστε νεανική ομάδα και σίγουρα με το γκολ η ψυχολογία μας ανέβηκε, θέλουμε εαυτό το καλό πρόσωπο που δείξαμε στο 2ο ημίχρονο να το δείξουμε και μακριά από το γήπεδο μας".





Να σημειωθει οτι ο σκορερ της ομαδας μας αποτελουσε στοχο της ομαδας των Σερρων και συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες δεν αποκλειεται συντομα να φοραει την φανελα της ομαδας των Σερρων..