Σελίδες

About

30 Οκτωβρίου 2012

Δεν φοβομαστε την Νικη Βολου δηλωσε ο Ν.Παναγιωτιδης

Να συνεχίσει την πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου καλείται η ομάδα της Πέλλας, μετά τη νίκη-πρόκριση στα πέναλτι την προηγούμενη εβδομάδα, με την Κασσιόπη στην Κέρκυρα. Οι κυανόλευκοι δοκιμάζονται την Τρίτη στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου (λόγω επανασποράς στη φυσική τους έδρα) με την ενισχυμένη και φιλόδοξη Νίκη Βόλου, στοχεύοντας στο εισιτήριο της πρόκρισης.


«Γνωρίζουμε ότι η Νίκη Βόλου έχει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στην κατηγορία, ενισχύθηκε σημαντικά και στοχεύει ψηλά»
σχολίασε ο τεχνικός της Αναγέννησης, Νίκος Παναγιωτίδης, για να συνεχίσει: «Εμείς όμως αν είμαστε καλοί, όπως στα περισσότερα φετινά ματς, μπορούμε βεβαίως να περάσουμε. Σεβόμαστε τη Νίκη, αλλά δε τη φοβόμαστε. Φέτος τα Γιαννιτσά δεν φοβούνται και οδηγός μας είναι οι νίκες με Λάρισα και Πανσερραϊκό. Το οικονομικό δέλεαρ είναι μεγάλο για εμάς στο Κύπελλο, δίνει αυξημένα κίνητρα εν μέσω τόσων προβλημάτων. Το πρωτάθλημα και η Δόξα Δράμας μπορούν να περιμένουν, όταν έρθει η ώρα θα τα σκεφτούμε».

Στα αγωνιστικά, νέο πρόσωπο στην 20μελή αποστολή είναι ο αρχηγός,
Γιάννης Σερέτης, που ξεπέρασε το πρόβλημα στη γάμπα. Εκτός μάχης για τους κυανόλευκους θα μείνουν οι Γιόγιος και Αρβανιτόπουλος, αλλά και ο ανέτοιμος Χαρμάνας, παρότι γυμνάζεται πλέον κανονικά. Στην αποστολή για τα Γιαννιτσά μετέχουν οι Λαμπάκης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Σπαθάρας, Καρπαθάκης, Σερέτης, Ιορδανίδης, Καρακάσογλου, Φελίπε, Φάμπιο, Στεφανίδης (πιθανή ενδεκάδα), Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Χατζόγλου, Πολίτης, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Στεργίδης και Νταντιδης.
Να σημειωθει οτι ο αγωνας ειναι προγραματισμενος να ξεκινησει στης 2 το μεσημερι γιατι μπορει να χρειαστει να παιχτει παραταση και ισως πεναλτι και το γηπεδο του Ν.Μυλοτοπου δεν εχει τον καταληλο φωτισμο.
Να αναφερω επισης οτι η γενικη εισοδο εχει 10 ευρω και θα ειναι ευχης εργο να εχει μεγαλη συμετοχη ο φιλαθλος κοσμος της πολης παρα το ακαταληλο της ωρας.(Εργασιμη ημερα -μαγαζια ανοιχτα).