Σελίδες

About

21 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ – ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ («Ν. ΣΑΡΑΦΗΣ»)

Με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας (μετά τις ήττες σε Άμφισσα και Καλλιθέα) θα παραταχθεί η ομάδα της Πέλλας στον εκτός έδρας αγώνα με την Επανομή.
Ο Νίκος Παναγιωτίδης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή των Γιάννη Σερέτη (πρόβλημα στη γάμπα) και Γκέρμαν Ντατίδη (γυμνάστηκε επιφυλακτικά τις τελευταίες μέρες, καθώς έλειπε τρεις εβδομάδες), που πιθανότατα σε πρώτη φάση θα προφυλαχθούν, ενώ δεν αποκλείεται να «κοπούν» από την τελική 18άδα. Δεδομένα θα λείψουν από τους κυανόλευκους οι Γιόγιος, Χαρμάνας και Αρβανιτόπουλος, ενώ νέο πρόσωπο για τους κυανόλευκους είναι ο Νίκος Μπουτζίκος, που αποθεραπεύθηκε. Στην αποστολή για τα Γιαννιτσά μετέχουν οι Λαμπάκης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Καρπαθάκης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Καρακάσογλου, Στεφανίδης, Φάμπιο, Φελίπε (πιθανή ενδεκάδα), Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Χατζόγλου, Σερέτης, Ντατίδης, Σιδηρόπουλος, Στεργίδης, Πολίτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουράνης (Λέσβου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Καραλής (Ηπείρου)
4ος: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Σερρών)


Στο μεταξυ οσον αφορα τα διοικητικα της ομαδας χαμός έγινε χθες στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στο γραφείο του δημάρχου Πέλλας, αφού οι φωνές ακούστηκαν μέχρι τους άλλους ορόφους. Συγκεκριμένα στη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών και του δημάρχου Πέλλας οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα όταν ο πρώτος ζήτησε εξηγήσεις από το δήμαρχο σχετικά με την αθέτηση της υπόσχεσής του για οικονομική στήριξη της ομάδος, για την οποία είχε δημοσίως δεσμευτεί προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Στα ερωτήματα και στα επιχειρήματα του προέδρου της ομάδος σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος απαντούσε αόριστα και με δόση ειρωνείας γεγονός που εξόργισε τον συνομιλητή του που κυριολεκτικά «βγήκε από τα ρούχα του» και έλουσε το δήμαρχο με κοσμητικά επίθετα. Η παρέμβαση του προέδρου....
του Δ.Σ. κάπως ηρέμησε την κατάσταση ωστόσο τα πράγματα ήδη είχαν ξεφύγει εκτός ορίων ενώ η τάξη αποκαταστάθηκε με την αποχώρηση του οργισμένου προέδρου της Αναγέννησης.