Σελίδες

About

08 Οκτωβρίου 2012

Για ολους και για ολα μιλησε ο Γιωργος Ιορδανιδης

Αρκετός κόσμος… παραμίλησε την Κυριακή με την επιτυχία της ομάδας της Πέλλας κόντρα στην πολυδιαφημισμένη ΑΕΛ, του «φανταχτερού» ρόστερ, του αισθητά μεγαλύτερου μπάτζετ και των αρκετά υψηλότερων στόχων. Μάλιστα, δεν είναι μόνο η νίκη, χάρη στο γκολ-πέναλτι του Ιορδανίδη και το τέρμα του Φελίπε, αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση, που δίνει πόντους… αυτοπεποίθησης στην ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη.

Δυο νίκες σε τρεις αγωνιστικές και αρκετοί θυμούνται την περσινή δυναμική εκκίνηση των κυανόλευκων, κόντρα στα προγνωστικά. Ο 23χρονος μέσος, Γιώργος Ιορδανίδης, σχολιάζει: «Πράγματι, αυτές οι δυο νίκες σε τρία ματς θυμίζουν λίγο το περσινό ξεκίνημα. Ωστόσο, μετά κάναμε αρκετά ματς να κερδίσουμε, με αποτέλεσμα να σωθούμε στο φινάλε. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί φέτος, αλλά να σωθούμε πιο εύκολα, να μαζέψουμε γρήγορα βαθμούς. Ακολούθως, θα κυνηγήσουμε το καλύτερο, γιατί οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές, με εξαίρεση ελάχιστες, που έχουν πιο μεγάλα μπάτζετ. Με τις νίκες με Βύζαντα και Λάρισα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά πρέπει να τους κρατήσουμε «ζεστούς» και στη συνέχεια. Δεν πετύχαμε κάτι, πρέπει να υπάρχει συνέχεια και διάρκεια. Εκείνο που τολμώ να πω είναι ότι η Αναγέννηση είναι καλύτερη από πέρυσι. Πιο ποιοτική και πιο έμπειρη. Αποκτήσαμε πέντε-έξι αξιόλογους παίκτες, όπως οι Φάμπιο, Φελίπε, Λαμπάκης, Καρπαθάκης, Μπουτζίκος και Σκέμπης, που ήδη βοηθούν σημαντικά, ενώ δεν άλλαξε πολύ και ο «κορμός». Προσωπικά, είμαι χρόνια στα Γιαννιτσά και είναι λογικό να νιώθω πιο ώριμος και έτοιμος να έχω
ενεργό ρόλο».
Για να συνεχεισει σχολιαζοντας τον αγωνα που περασε αλλα και τον αγωνα που ερχεται..
«Μας υποτιμήσανε»

Για να συνεχίσει ο Ιορδανίδης: «Όταν παίζεις με μια θεωρητικά μεγάλη ομάδα, όπως η Λάρισα, είναι λογικό να δίνεις περισσότερα. Εμείς πιάσαμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας, τα δώσαμε όλα και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να φανεί. Η ΑΕΛ δεν μας απείλησε, η άμυνά μας δεν ένιωσε μεγάλη πίεση. Ίσως κάπου και να μας υποτίμησε. Εμείς είχαμε αρκετές τελικές, μπορούσαμε να φτάσουμε πιο νωρίς στο γκολ. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση και κουράγιο για τη συνέχεια. Πλέον, την Τετάρτη στην έδρα της Καλλιθέας θέλουμε επίσης κάτι θετικό. Γνωρίζουμε όμως ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, αφού και ο αντίπαλος έχει δυο σερί ήττες, με Πανσερραϊκό και Επανομή».