Σελίδες

About

28 Οκτωβρίου 2012

Oριστικα στο γηπεδο του Νεου Μυλοτοπου ο αγωνας κυπελου με την Νικη Βολου

Στο οικείο περιβάλλον του Νέου Μυλοτόπου, όπου «έβγαλε» το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και έδωσε τα περισσότερα φιλικά, θα υποδεχθεί την Τρίτη η ομάδα της Πέλλας τη Νίκη Βόλου, για τη β΄ φάση του Κυπέλλου.
Ως γνωστόν, στο γήπεδο των Γιαννιτσών έγινε επανασπορά στον αγωνιστικό χώρο και συνεπώς το «λουκέτο» γι’ αυτό το παιχνίδι ήταν… αναπόφευκτο, με τη Βέροια να ορίζεται αρχικά από την ΕΠΟ ως εναλλακτική έδρα.

Με συντονισμένες ενέργειες ωστόσο οι άνθρωποι της Αναγέννησης εξασφάλισαν την έγκριση για τη χρήση του γηπέδου του Νέου Μυλοτόπου, το οποίο ασφαλώς είναι πιο… φιλόξενο, τόσο για τους κυανόλευκους, όσο και για τον κόσμο τους (λόγω και της πιο κοντινής απόστασης).

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη θα επιχειρήσει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, μετά την πρωτιά στο πρωτάθλημα (μαζί με τη Λάρισα, έχοντας τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια), αλλά και την πρόκριση στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου, στα πέναλτι με την Κασσιόπη στην Κέρκυρα.


 Διάψευση για ΑΦΜ και Άρη…

Τα Γιαννιτσά θέλουν να διακριθούν και στον συγκεκριμένο θεσμό, για να έχουν οικονομικά οφέλη, ενώ την ίδια στιγμή διαψεύδεται κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πώλησης του ΑΦΜ της ομάδας της Πέλλας στον Άρη, σενάριο που κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες μέρες στη Βόρεια Ελλάδα.

Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης θα μείνουν και πάλι οι Γιόγιος, Αρβανιτόπουλος και Χαρμάνας, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι ο αρχηγός, Γιάννης Σερέτης, που ξεπέρασε το πρόβλημα στη γάμπα. Επίσης, δεν εμπνέουν ανησυχία οι μικροενοχλήσεις του Γιώργου Ιορδανίδη.



Να θυμησουμε οτι το ΑΦΜ της Αναγεννησης ηταν και την περσινη χρονια στοχος ομαδος της super ling (βλεπε ΑΕΚ).