Σελίδες

About

11 Νοεμβρίου 2012

Εκτροχίασε την Αναγέννηση ο Βόλος


Την πρώτη της ήττα εντός έδρας γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις με 1-0.
Σε πολύ καλή κατάσταση βρισκόταν η Αναγέννηση Γιαννιτσών των τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα. Στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήθελε τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, ωστόσο στο ουδέτερο της Έδεσσας δεν μπόρεσε να διατηρήσει το απόλυτο εντός έδρας.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Βόλου αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έδειξε πως θα διεκδικήσει την άνοδό της μέχρι τέλους. Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.
Στο 83’ ο Φελίπε έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Αναγέννηση. Έτσι, οι φιλοενούμενοι, στο 90’ έφτασαν στο πολυπόθητο τέρμα, με τον Ογιαρμπίντε να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Σερέτης, Τσιάμης, Στεργίδης, Χατζόγλου, Φελίπε, Ιορδανίδης, Καρπαθάκης (46’ Καρακάσογλου), Στεφανίδης, Νταντίδης, Σκέμπης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Κατσιαρός, Γιενγκά (84’ Γαλάνης), Γόγολος, Ογιαρμπίντε, Κίντα, Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Πινδώνης, Πέταρ, Κόλεφ (67’ Παππάς).