Σελίδες

About

17 Νοεμβρίου 2012

Με στοχο την παραμονη στην κορυφη η Αναγεννηση ταξιδεψε για το Αγρινιο.

Να εκμεταλλευτεί το άγχος του Παναιτωλικού, που δεν ξεκίνησε καλά τον φετινό «μαραθώνιο» και υπάρχει μεγάλη πίεση, καλείται η ομάδα της Πέλλας, για να «αποδράσει» με κάτι θετικό από την Αιτωλοακαρνανία
. Ο τρόπος της ήττας από τον Ολυμπιακό Βόλου στην Έδεσσα έχει πεισμώσει τους κυανόλευκους, που φιλοδοξούν να «ρεφάρουν» την απώλεια από το ματς του Αγρινίου, αλλά και εν συνεχεία, με τον φορμαρισμένο Εθνικό Γαζώρου εντός έδρας την Τετάρτη.

Το «στοίχημα» για την Αναγέννηση είναι να διατηρηθεί στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας για όσο γίνεται περισσότερο, χωρίς βεβαίως να υπάρχει η πίεση του πρωταθλητισμού και αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διοικητικές εξελίξεις (σε ένα διήμερο λήγει το τελεσίγραφο του Λάκη Καραογλανίδη προς τον Σάκη Καράμπελα για το ενδεχόμενο αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς).



Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Παναγιωτίδης, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, δεν υπολογίζει στον τραυματία Δημήτρη Σπαθάρα, αλλά και στους Γιόγιο, Χαρμάνα και Αρβανιτόπουλο, που για άλλη μια φορά παραμένουν ανέτοιμοι. Τα Γιαννιτσά θα παραταχθούν με επιθετικές βλέψεις και χωρίς φόβο, ενώ στην αποστολή μετέχουν οι Λαμπάκης, Σκέμπης, Τσιάμης, Σερέτης, Χατζόγλου, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Στεργίδης, Φελίπε, Φάμπιο, Στεφανίδης (πιθανή ενδεκάδα), Καραογλανίδης, Καρπαθάκης, Κυριακίδης, Μπουτζίκος, Μπαξεβάνος, Πολίτης, Καρακάσογλου και Σιδηρόπουλος.