Σελίδες

About

22 Νοεμβρίου 2012

Κλείνει σπίτια αυτός ο βοηθός!



Νίκος Παναγιωτίδης (προπονητής Αν. Γιαννιτσών):
"Το σημερινό παιχνίδι ήταν άδικο για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν, όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται τον κόπο των παικτών.
Ο βοηθός είναι επικίνδυνος και με ένα γκολ, καθαρό οφσάιντ, μας οδήγησε στην ήττα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό μας άγχωσε, αν πετυχαίναμε ένα γκολ, τότε ίσως και να κερδίζαμε, άλλα η μπάλα έτσι είναι. Ο συγκεκριμένος βοηθός δεν θα πρέπει να ξανασφυρίξει γιατί θα κλείσει σπίτια. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, άλλα παίζουμε μόνο εντός γηπέδου. Κάποιοι μας φοβούνται, εμείς ξέρουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργούμε ευκαιρίες και πιστεύω σύντομα θα έρθουν και πάλι τα γκολ και οι νίκες".\
Παναγιώτης Διλμπέρης (προπονητής Εθνικού Γαζώρου): "Καταφέραμε και πήραμε σπουδαίο τρίποντο, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως εμείς καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά το γκολ που επιτύχαμε και να πάρουμε μια επαγγελματική νίκη. Το πρωτάθλημα δεν έχει εύκολους ή δύσκολους αντιπάλους, είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στους αντιπάλους που διαθέτουν πολύ καλό σύνολο, καλή πορεία στην συνέχεια".