Σελίδες

About

26 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση της ΔΗΚΕΠΑΠ στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών


Παρουσιάστηκε το ημερολόγιο 2013 της Μικρασιατικής Εστίας - «Στις γειτονιές των Προσφύγων Δήμου Πέλλας»
Σε μια πανέμορφη και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, στις 7.30 το βράδυ, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, εκδήλωση για την παρουσίαση του Ημερολογίου 2013 «Στις γειτονιές των Προσφύγων Δήμου Πέλλας», που διοργάνωσαν η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π..

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία «αγκάλιασε» το κοινό της ευρύτερης περιοχής που γέμισε με την  παρουσία του την μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, η Μικρασιατική Εστία παρουσίασε το Ημερολόγιο του 2013 και ακούστηκαν μαρτυρίες προσφύγων, που εγκαταστάθηκαν στα Γιαννιτσά και στα χωριά του δήμου.
Στην εκδήλωση έγινε ζωντανή παρουσίαση των τραγουδιών από το CD «Ήχος Εορταζόντων Προσφύγων», από το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και υπό την Διεύθυνση του κ. Δημήτρη Μανούση. Επίσης, να σημειωθεί ότι συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Περιβαλλοντικού Ομίλου «Η Αρχαία Πέλλα».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, οι βουλευτές Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και Θεοδώρα Τζάκρη, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.