Σελίδες

About

26 Νοεμβρίου 2012

«Και η ισοπαλία καλή είναι»

Δεν τον… χαλασε τον  Νίκο Παναγιωτίδη η ισοπαλία στην Αγυιά όπως είπε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή.

«Ήρθαμε στην Πάτρα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως η Παναχαϊκή, που διαθέτει κάλους παίκτες. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό είπαμε να κάνουμε άμυνα από το κέντρο του γηπέδου σε αυτό το ματς και όχι στα 2/3 όπως συνηθίζουμε. Ήρθαμε μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλαμε κάτι να πάρουμε… καταφέραμε τουλάχιστον και πήραμε τον βαθμό», είπε χαρακτηριστικά εννοώντας πως κάτω από τις παρούσες συνθήκες ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν ένα γεγονός θετικό.
Ο τεχνικός των Γιαννιτσών ήταν ειλικρινής και είπε πως στο πρώτο μέρος η ομάδα το δεν δικαιούτο κάτι, παρόλα αυτά πέτυχε γκολ.
«Στο α’ μέρος δεν δικαιούμαστε τίποτα, κάναμε πολλά λάθη. Λάθος μαρκαρίσματα και δώσαμε το δικαίωμα στην Παναχαϊκή να κάνει αρκετές ευκαιρίες. Ευτυχώς ο Λαμπάκης ήταν σε καλή μέρα. Εμείς για πρώτη φορά μπήκαμε στην αντίπαλη εστία και βάλουμε γκολ, έτσι φύγαμε στο ημίχρονο. Στο β’ μέρος είχαμε πιο σωστά μαρκαρίσματα, και θα μπορούσαμε στην αντεπίθεση να πετύχουμε και άλλο γκολ. Στο β’ μέρος η Παναχαϊκή δεν είχε τόσες ευκαιρίες όσες α’ μέρος. Στο 94’ – 95’ από ολιγωρία ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Θα δούμε τα λάθη μας. Και ο βαθμός καλός είναι. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Στην Παναχαϊκή και στον κ. Κούτση εύχομαι καλή συνέχεια», είπε.