Σελίδες

About

27 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Ποντιακό, Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίμνης


Σήμερα, 27/11, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποντιακού, Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίμνης.

Η συζήτηση περιλάμβανε θέματα που έχουν σχέση με τη γενικότερη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος κα. Τσουφλίδου Ελένη ανέφερε την ιδέα του εθελοντισμού ως μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου. Συζητήθηκαν μελλοντικές συνεργασίες σε θέματα εθελοντισμού σε προβλήματα της καθημερινότητας και πολιτιστικά θέματα που έχουν σχέση με τα ήθη, τα έθιμα και την τοπική παράδοση. Ακόμη έγινε αναφορά στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρίδης εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και δεσμεύτηκε για την υποστήριξη των εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Στηρίζουμε έμπρακτα τα πολιτιστικά δρώμενα της Π.Ε. Πέλλας και προσπαθούμε να διατηρήσουμε αναλλοίωτη την τοπική μας παράδοση και την πολιτισμική μας κληρονομιά σε μία δύσκολη περίοδο για τον Τόπο. Εύχομαι καλή επιτυχία στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου και καλή δύναμη στα μέλη του Δ.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλλουν».