Σελίδες

About

04 Νοεμβρίου 2012

Παναγιωτίδης: Αρνητική παράμετρος η διαιτησία!

Η συνέντευξη Τύπου

Νίκος Παναγιωτίδης (προπονητής Αναγέννησης Γιαννιτσών): «Παίζαμε με μια ιστορική ομάδα και για την νίκη μας θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας. Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία, αλλά σήμερα ο διαιτητής ήταν μια αρνητική παράμετρος του παιχνιδιού και μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε. Και αναφέρομαι στις κίτρινες κάρτες που έδωσε στην ομάδα μου. Ήρθαμε στην Δράμα για να παίξουμε ανοιχτά. Δεν κλειστήκαμε στην άμυνα και ότι βγει, αλλά παίξαμε για να πάρουμε το διπλό! Στην φάση του τρίτου μας γκολ δεν είχα ορατότητα για να μπορέσω να πω με σιγουριά αν ήταν χέρι ή όχι».

Γιώργος Κουδούνης (γυμναστής Δόξας Δράμας): «Πρώτα από όλα να ζητήσω συγνώμη για λογαριασμό του κ. Τζαναβάρα αλλά έφυγε για να προλάβει την πτήση του στην Καβάλα. Σήμερα μπήκαμε προσπαθώντας να ελέγξουμε το χώρο του κέντρου. Το πρώτο γκολ ήταν καθαρό οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε. Το παλέψαμε και μειώσαμε. Σε μια φάση που ξεκινάει με χέρι δεχθήκαμε το άδικο 1-3. Χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δουλεύουμε καθημερινά προσπαθώντας να βελτιωθούμε. Διαπιστώσαμε τα προβλήματα και την κατάσταση των παικτών. Δεν έχουμε οποιαδήποτε πίστωση χρόνου. Πρέπει να δουλέψουμε. Πρέπει να πετύχουμε να κάνουμε φορμάρισμα την ομάδα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση και θέλει τουλάχιστον 3 με 4 εβδομάδες για να υπάρξει μια σαφής βελτίωση».

Πανορμίτης Καρπαθάκης (παίκτης Αναγέννησης Γιαννιτσών):«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή και τα καταφέραμε. Τα δώσαμε όλα και πήραμε την νίκη».

Τάσος Θάνος (παίκτης Δόξας Δράμας): «Άλλο ένα παιχνίδι που δεν καταφέραμε κάτι μέσα στην έδρα μας. Προσπαθήσαμε αυτή την φορά περισσότερο και πήγαμε καλύτερα. Ένας αρνητικός παράγοντας του παιχνιδιού ήταν ο διαιτητής. Σίγουρα δεν γίνεται να κάνουμε τόσα λάθη και να έχουμε δεχθεί τόσα γκολ, δεν είναι συμπτωματικό. Όμως πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ ότι με δουλειά θα βρούμε σιγά-σιγά τον δρόμο μας».

Νέα …λαϊκά δικαστήρια!!

Το κακό κλίμα που υπήρχε άρχισε να διογκώνεται στην διάρκεια του παιχνιδιού και περισσότερο κυρίως μετά το 0-2. Τότε κάποιοι φίλαθλοι τα έβαλαν με τον πάγκο των Γιαννιτσών υποστηρίζοντας ότι έκαναν κάποιες χειρονομίες πάνω στον πανηγυρισμό του γκολ. Υπήρξαν δύο συλλήψεις χωρίς όμως τελικά να κρατηθούν.

Μετά το τέλος του αγώνα πολλοί φίλαθλοι της Δόξας περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια και τα είπαν με κάποιους από τους παίκτες της Δόξας σε αρκετά έντονο τόνο.