Σελίδες

About

11 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ Νίκη του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επί του «Α.Σ.» Λεπτοκαρυάς


Γ. Κασιμίδης: «Η ομάδα έδειξε ότι έχει μέλλον…»


Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πραγματοποίησε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» κερδίζοντας το περασμένο Σάββατο 08/12/2012, στο κλειστό γυμναστήριο του Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας», τον «Α.Σ. Λεπτοκαρυάς», με σκορ 43 - 64.


Σε ένα παιχνίδι  που οι φιλοξενούμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό,  καθώς ήταν προσηλωμένοι στον στόχο τους σαράντα λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να μετατρέψουν τα δύσκολα σε εύκολα και να φύγουν νικητές από την δύσκολη έδρα της ομάδας της Λεπτοκαρυάς.
Με «αιχμή του δόρατος» την πολύ καλή άμυνα αλλά και τους επιτυχημένους αιφνιδιασμούς, το μπασκετικό σύνολο του «Μέγα» κατάφερε μετά το πρώτο δεκάλεπτο να μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό και να κρατάει σταθερά την διαφορά καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, κ. Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σήμερα, σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα έδειξε ότι έχει μέλλον. Τα παιδιά μετέφεραν με μεγάλη ωριμότητα μέσα στο γήπεδο ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση,  αλλά και κάτι παραπάνω: την διάθεση και το πάθος τους για την νίκη. Συνεχίζουμε βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κρατώντας χαμηλούς τόνους και προσπαθώντας από παιχνίδι σε παιχνίδι να σταθεροποιούμε την απόδοσή μας.»  

Τα δεκάλεπτα:  12–11,  13–20, 09–17, 09–16.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρύας:
(Προπονητής Παπαδημητρίου): Δρούγκας Α., Φωτίου Κ., Σαλιώρας Ι., Βαφείδης Ν., Παπαθανασίου Μ., Χατζής Κ., Ζαφειρίδης Κ., Αναστασίου Β., Μανωλάς Α., Γκάρας Α.

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Γ. Κασιμίδης - Κ. Χατζηαντωνίου): Πατσιάνης Γ., Χανός Κ., Παναγιωτίδης Αν., Ζαγανίδης Μ., Βασιλειάδης Ι., Παναγιωτίδης Αν., Γεωργίου Αγγ., Ποζουκίδης Π., Ρώνης Ν., Γκιώσης Ρ., Αργυρόπουλος Β.