Σελίδες

About

23 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος θα τον πρωτοπαρει;

  Σε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι εξελίσσεται ο
Γιώργος Ιορδανίδης, με την ομάδα της Πέλλας να έχει συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να κάνει το άλμα στην καριέρα του και συνεπώς δεν θα μπει εμπόδιο στις φιλοδοξίες ενός δικού της «παιδιού» (γέννημα-θρέμμα της Αναγέννησης). Ο 23χρονος μέσος, που κάνει πολύ καλό πρώτο γύρο, το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε αρκετές ομάδες της κατηγορίας, όπως ο Πανσερραϊκός, η Παναχαϊκή, ο Ηρακλής, αλλά και της Σούπερ Λίγκα (Κέρκυρα-Πανθρακικός). Πλέον, ο νέος «μνηστήρας» που μπαίνει στη… μάχη με αξιώσεις είναι ο Άρης!

Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους σε ανθρώπους των Γιαννιτσών και θεωρείται πιθανό να γίνει το «deal», ειδικά μετά την αποχώρηση του Καπετάνου από τους κίτρινους αλλά και το «ναυάγιο» με τον Μητρόπουλο, που κατέληξε στην ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώθηκε και τυπικά όπως αναμενόταν η μετακίνηση του 24χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες στον Ατρόμητο, ενώ την Κυριακή θα δοθεί φιλικό με τον Εθνικό Γιαννιτσών (στις 12.00) για την ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη και ακολούθως οι παίκτες θα έχουν ρεπό ως την Πέμπτη. Τέλος, το βράδυ της Παρασκευής σε κοσμικό κέντρο της πόλης διεξήχθη ο ετήσιος χορός της ομάδας, παρουσία αρκετού κόσμου, ενώ η διοίκηση της Αναγέννησης βράβευσε και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.