Σελίδες

About

20 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗΣΙΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΑ ΕΒΑΠΟΡΕ


ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012,
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ,
ΩΡΕΣ: 18.00-24.00

   Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ‘’ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ’’, αναβιώνουν το έθιμο «ΚΟΛΝΤΙ ΜΠΑΜΠΟ» και σας προσκαλούν στην γιορτή που θα στηθεί,  με άναμμα φωτιάς και με φασολάδα, μανιταρόσουπα και κρασί. 
   Παράλληλα σας καλούμε να φέρετε μαζί σας κουτιά με γάλα εβαπορέ, με τα οποία θα στήσουμε όλοι μαζί ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα άλλα. Στη συνέχεια το γάλα θα προσφερθεί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
   Με το σύνθημα «λίγο γάλα, για πολλούς», στήνουμε στο κέντρο της πόλης ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα άλλα. Τοποθετούμε κουτιά εβαπορέ και σακχαρούχου γάλακτος πάνω σε ξύλινες παλέτες, σχηματίζοντας το μεγάλο «δέντρο» προσφοράς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
   Τα κουτιά γάλακτος θα διανεμηθούν από την Δευτέρα σε άπορες οικογένειες με στόχο να μπορέσουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα, τις μέρες των εορτών.
   Θα είναι μία μικρή αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατηθεί ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων, σε μία περίοδο που ο τόπος μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί.
   Ελάτε να μαζέψουμε όσο περισσότερο γάλα μπορούμε , για να μεγαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται το «Χριστουγεννιάτικο δέντρο» μας.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ»