Σελίδες

About

29 Δεκεμβρίου 2012

Αλλος για Πατρα τραβηξε αλλος για Μυτηληνη.Στα Γιαννιτσα ποιος τελικα θα μεινει;

Έναν παίκτη που βρέθηκε... μια
ανάσα από τον Άρη, ωστόσο η μετακίνησή του στους Θεσσαλονικείς κολλάει, λόγω της αδυναμίας τους να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα, διεκδικεί δυναμικά η Παναχαϊκή. Ο λόγος για τον Γιώργο Ιορδανίδη, που έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Πρόκειται για επιτελικό μέσο 23 χρονών, που έχει αγωνιστεί και σε Αετό Σκύδρας, Νίκη Πολυγύρου.Ενω

ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα Γιαννιτσά, προκειμένου να μιλήσει με τους διοικούντες τον τοπικό σύλλογο για για το συγκεκριμένο θέμα. Σημειώνεται πως το όνομα του Ιορδανίδη "έπαιξε" και για την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό και τον Πανσερραϊκό. 
 Ενω το ενδιαφερον της Καλλονης εχει γινει εντονοτερο προς το πρωσοπο του Γιαννη Στεφανιδη. Ο Γιάννης Στεφανίδης έχει κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα ως τώρα και αρκετές ομάδες τόσο της κατηγορίας όσο και της Super League είχαν κάνει προσπάθειες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μια από αυτές είναι και η ΑΕΛΚαλλονης η οποία αναζητά φορ και ο  Στεφανιδης φαινεται σαν μια καλη λυση.
Συμφωνα με πληροφοριες μας ο Φελιπε Ντε Παολα(ΦΩΤΟ) οδευει προς Σερρες για λογαριασμο του τοπικου Γαζωρου μιας και εμεινε ελευθερος(;;;;;!!!!!!!) απο την Αναγεννηση.


Σχολιο δικο μας.....
Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.(Αν και στο τελος δεν θα μεινει ουτε η πορτα κυριε Καραογλανιδη)....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.