Σελίδες

About

18 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, στην Σχολή Χορού και στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια


Με συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου Πέλλας και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., το ιστορικό πλέον Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών «ανοίγει τις πύλες του» για τους παλαιούς και νέους σπουδαστές του, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή και των καθηγητών, μετά από την σχετική έγκριση που κοινοποιήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών.

Έτσι λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών λειτουργεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιαννιτσιώτη σολίστα κιθάρας και μουσικολόγου, Γιάννη Ανδρόνογλου και στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές, θα προσφέρει και φέτος τις εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές του υπηρεσίες, στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας.
Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, για την φετινή χρονιά, θα  λειτουργήσει με τις εξής ειδικότητες: Πιάνο-αρμόνιο, κλασσική κιθάρα, βιολί, βυζαντινή μουσική, φλάουτο, τρομπόνι, ούτι, σάζι, ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσσο, Drumset, παραδοσιακά κρουστά, μπουζούκι, ακκορντεόν, Ανώτερα θεωρητικά Ευρωπαϊκής μουσικής, μουσική αγωγή για προσχολικές ηλικίες.
Παράλληλα, να σημειωθεί ότι στο παραπάνω πλαίσιο ξεκίνησε και η λειτουργία της Σχολής Χορού, υπό την Διεύθυνση της καταξιωμένης Δασκάλας Χορού, Δήμητρας Μαυρογένη, όπως επίσης και τα μαθήματα στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Λειτουργούν τα τμήματα Ζωγραφικής, Ψηφιδωτού, Κεραμικής, Χαλκογραφίας και Βιτρό.
Για πληροφορίες-εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, Δ/νση: Αγ. Γεωργίου 2, 58100, Γιαννιτσά Πέλλας. Τηλ. 2382024434. Email: odeio@depag.gr