Σελίδες

About

17 Δεκεμβρίου 2012

Σρντιτς και Κεκετς προστεθηκαν στο μεταγραφικο παζαρι της Αναγεννησης

Συνεχίζονται οι δοκιμές στην ομάδα της Πέλλας, με την προοπτική να βρεθεί κάτι αξιόλογο και να αποκτηθεί. Μετά τον νεαρό στόπερ, Κώστα Σαμαρόπουλο, που γυμνάζεται με τους κυανόλευκους, στις προπονήσεις για την Αναγέννηση μετέχουν από τη Δευτέρα δυο νέα πρόσωπα.
Ο λόγος καταρχήν για τον 20χρονο Σέρβο επιθετικό, Αλεξάντερ Σρντιτς, που το καλοκαίρι είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Εθνικό Γαζώρου (είχε ικανοποιήσει τον Παναγιώτη Διλμπέρη αλλά οι δυο πλευρές δεν τα είχαν βρει στη διάρκεια του συμβολαίου).

http://www.mikriliga.com/portal/tcache/thumb_htop_1355755453_3.jpg Ο Σρντιτς(φωτο) έπαιζε στη Μπασκ Βελιγραδίου, ενώ ο δεύτερος παίκτης που περνά από το μικροσκόπιο των Γιαννιτσών είναι ο Άντριαν Κέκετς. Πρόκειται για 25χρονο Καναδοκροάτη μεσοεπιθετικό, που αγωνιζόταν στον Καναδά και αν αποκτηθεί θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του στην Ευρώπη. Οι δυο παίκτες θα δοκιμαστούν για λίγες μέρες, ενώ την Τετάρτη πιθανότατα θα δοθεί φιλικό, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής, είτε με τον Άρη Αμπελιών, είτε με τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Τέλος, όσον αφορά τον Βραζιλιάνο μέσο, Φελίπε Ντε Πάουλα, με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο είναι να παραμείνει ως το καλοκαίρι στην Αναγέννηση.