Σελίδες

About

11 Δεκεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στην Σκύδρα

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ «ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08/12/2012, στην Σκύδρα, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας της Σκύδρας.
Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 50 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τρία (3) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους παράγοντες της Ακαδημίας Μπάσκετ της Σκύδρας.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:
Γιάννης Κασιμίδης: «Η συνδιοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και -γενικά- την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Στόχος όλων αυτών των φιλικών παιχνιδιών που πραγματοποιεί η Ακαδημία μας είναι να απολαμβάνουν οι αθλητές μας την χαρά του παιχνιδιού. Πάνω από όλα όμως, θέλουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και πιο  συγκεκριμένα, το άθλημα του basketball. Εν κατακλείδι, συνδυάσαμε παιχνίδι και προπόνηση με πολύ θετικά αποτελέσματα και για αυτό σχεδιάζουμε παρόμοιες εκδηλώσεις για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και συνάδελφο Ανέστη Κολοβό για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ».
Ανέστης Κολοβός: «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για το φιλικό Τουρνουά που συνδιοργανώσαμε. Σκοπός του Τουρνουά και των υποδομών του μπάσκετ γενικότερα, είναι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ώστε από τις Ακαδημίες να βγαίνουν κυρίως καλοί φίλαθλοι και κατά το δυνατόν, καλοί αθλητές. Ευχαριστώ με τη σειρά μου προσωπικά τον Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν».  
Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευαν επίσης οι προπονητές της Ακαδημίας Φώτης Δημητριάδης και Κώστας Χατζηαντωνίου.


Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr καθώς και στην σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/megasgba