Σελίδες

About

08 Δεκεμβρίου 2012

Απεσυραν τον ενδιαφερον τους για την Αναγεννηση οι Κιοκπασογλου-Μακριδης

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του επιχειρηματία που ενδιαφέρθηκε για τα διοικητικά της ομάδας της Πέλλας, δεν θα γίνει εν τέλει η κίνηση για είσοδο στην ΠΑΕ.
Ο κ. Λάζαρος Μακρίδης, ο οποίος μαζί με τον κ. Κιοκπάσογλου, εκπροσωπούσε επιχειρηματία από την Αθήνα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ο οποίος ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχων της ΠΑΕ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μακρίδης:

«Ενημερώνουμε ότι η πλευρά μας , του επιχειρηματία που εκπροσωπούμε ύστερα από συνάντηση που είχε με πρωτοβουλία του κ. Καζαντζίδη, εκπρόσωπο του επιχειρηματία Καράμπελα, αποφάσισε οριστικά να αποσύρει την πρόταση των 200000 ευρώ για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών, επίσης αποφάσισε προς το παρόν να αποσύρει ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΠΑΕ δίνοντας την δυνατότητα στον κ Καράμπελα να έχει τον χρόνο που ζήτησε για να συζητήσει με την υπάρχουσα διοίκηση της ΠΑΕ και τους μεγαλομετόχους για την παραχώρηση της ΠΑΕ.
Εμείς από την πλευρά μας ανακοινώνουμε ότι πράττουμε αυτό που είχαμε αναφέρει από την πρώτη φορά που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του επιχειρηματία που εκπροσωπούμε πως προτεραιότητα έχουν πάντα οι προτάσεις επιχειρηματιών της πόλης και ειδικότερα όταν αυτοί είναι από τους οποίους πήρε η σημερινή διοίκηση την ομάδα.
Εμείς παρακολουθούμε από κοντά τις όποιες εξελίξεις διαδραματιστούν και σε 20-25 μέρες αν δεν προχωρήσει η συμφωνία παραχώρησης της ΠΑΕ από την σημερινή διοίκηση θα προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις όσον φορά τα χρέη της ΠΑΕ τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας τα τελευταία χρόνια ώστε και ο τελευταίος φίλαθλος της ομάδας να ξέρει τα πραγματικά οικονομικά μεγέθη όπως μας αποκαλύφθηκαν μετά από έρευνα του νομικού μας εκπροσώπου..
Η πλευρά μας το επόμενο διάστημα που μας ζητήθηκε να απέχουμε το κάνουμε σεβόμενοι την επιθυμία ντόπιων επιχειρηματιών για την απόκτηση της και ανάλογος αποτελέσματος θα κάνουμε την επόμενη κίνηση μας.
Όσον αφορά κάποιες δηλώσεις το φερόμενου γενικού αρχηγού της ομάδα και αδελφό του πρόεδρου καλό θα είναι να θυμηθεί με ποιανού υλικό ξεκίνησε την φετινή της προετοιμασία η ομάδα σε ποιο γήπεδο φιλοξενήθηκε πολλές φορές και καλό θα είναι να σκέφτεται πριν μιλήσει, Η αχαριστία είναι μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ξέρει ένα παλιό σοφό ρητό ‘χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις’».