Σελίδες

About

13 Ιανουαρίου 2013

Αναγεννηση Γιαννιτσων - Ηρακλης Ψαχνων 1-2


Σε ενα ματς που δεν ηταν και τοσο κακο απο την ομαδα της Αναγεννησης δεν καταφερε να παρει κατι θετικο απο το συγκεκριμενο παιχνιδι.Κατι που αν το καταφερνε θα βοηθουσε παρα πολυ στην ανατροπη του κακου κλιματος που επικρατει
.Μιας και η εβδομαδα που ξεκινα ειναι απο της κρησιμοτερες.(Εκρεμει η αποφαση της φορολογικης ενημεροτητας ).Καθως επισης εκρεμει και το μελλον πολλων ακομα ποδοσφαιριστων στην ομαδα της Αναγεννησης.Στα του αγωνα τωρα

ο Χαϊκάλης ήταν αυτός που στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με σουτ με το 0-1 να διατηρείται μέχρι και το 60ό λεπτό, όταν ο Πλάτανος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο διαιτητής Γκράνας καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Χαρμάνας το εκτέλεσε εύστοχα και το 1-1 που διαμορφώθηκε στο 61ο λεπτό έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν, όχι όμως και να... χαρούν πραγματικά, καθώς τα Ψαχνά δεν εγκατέλειψαν το ματς, δεν αρκέστηκαν στη διεκδίκηση της ισοπαλίας και βγήκαν μπροστά, κατορθώντας να πάρουν το διπλό με το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Δήμου στο 73ο λεπτό. Ετσι, εξακολουθούν να... πιέζουν ασφυκτικά τους τρεις πρωτοπόρους διατηρώντας την τέταρτη θέση, αλλά μειώνοντας τη διαφορά από Εργοτέλη και Νίκη Βόλου στον ένα βαθμό.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Σερέτης, Γιόγιος, Καρπαθάκης, Τσιάμης (73' Σιδηρόπουλος), Μπουτζίκος, Νταντίδης, Σπαθάρας, Χαρμάνας (81' Χατζόγλου), Σκέμπης, Καρακάσογλου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Δήμου, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Βανγκέλι, Λιόσης, Πέδρο (73' Ιακωβάκης), Γκέρσον (85' Λαμπρόπουλος), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.