Σελίδες

About

21 Ιανουαρίου 2013

Κοπή πίτας από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.


Εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 1.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που ανέκυψαν από τις συνενώσεις των δημοτικών επιχειρήσεων των πρώην δήμων που συγκροτούν τον δήμο Πέλλας και αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς τους 20 μήνες που πέρασαν μέσα από την αποδοτική συνεργασία της δημοτικής Αρχής με την πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Παράλληλα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής σχετικά με την ΔΗΚΕΠΑΠ, ευχόμενος παράλληλα σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους καλή χρονιά.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ερασμία Λούσπα, που έκοψε την πίτα, αναφέρθηκε στα μεγάλα ζητήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μετά την «Καλλικρατική» συνένωση πέντε δημοτικών επιχειρήσεων, όπως επίσης και στην καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των εργαζομένων και του Δ.Σ. σε όλες τις δομές της επιχείρησης. Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους καλή και δημιουργική χρονιά. Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ Δημήτρης Μπουλουσάκης.