Σελίδες

About

07 Ιανουαρίου 2013

«Η ομάδα έχει αποδυναμωθεί...»

Στο γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έφυγαν από την ομαδα κι αυτό λογικά έχει αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της στάθηκε ο Νίκος Παναγιωτίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

  «Ήρθαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Εργοτέλης. Προηγηθήκαμε στο δεκάλεπτο πήραμε ψυχολογία και κρατήσαμε το σκορ μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη, όμως, τον Εργοτέλη τον βοήθησαν τα γρήγορα γκολ που πέτυχε. Εμείς δεν καταφέραμε να κρατηθούμε και ακολούθησαν άλλα δύο. Η νίκη του Εργοτέλη είναι δικαιότατη. Εμείς αποδυναμωθήκαμε πάρα πολύ αυτή την περίοδο, καθώς χάσαμε τους παίκτες που είχαν πετύχει τα περισσότερα τέρματα της ομάδας μας. Ελπίζω να μπορέσουμε να φτιάξουμε και πάλι μια καλή και δυνατή ομάδα και να παίξουμε και πάλι καλό ποδόσφαιρο στο μέλλον».
Ενω απο την πλευρα των ποδοσφαιριστων  μιλησε ο Β. Τσιαμης ο οποιος δηλωσε «Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι προηγηθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ανταπεξήλθαμε και χάσαμε δίκαια, συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την εμφάνιση και τη νίκη του».