Σελίδες

About

08 Ιανουαρίου 2013

Mεταγραφων συνεχεια για την Αναγεννηση.Και νεα δεδομενα στην υποθεση Ιορδανιδη.

Παίκτες της ομάδας της Πέλλας και τυπικά είναι από την Τρίτη οι
Θεόφιλος Βλαχόπουλος (22χρονος αριστερός εξτρέμ, με θητεία σε Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό Σιδηροκάστρου) και Γιώργος Σκαθαρούδης (20χρονος δεξιός εξτρέμ, δανεικός από τη Βέροια ως το καλοκαίρι). Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει και ο 20χρονος στόπερ, Κώστας Σαμαρόπουλος (πρώην των Πανιωνίου, Τρικάλων και Αετού Σκύδρας), ενώ πιθανότατα θα έχει αίσια έκβαση ο δανεισμός του 18χρονου σέντερ φορ, Δημήτρη Μάνου (θεωρείται μεγάλο ταλέντο), από τη Βέροια.
Εκτός από τα τέσσερα «χτυπήματα» στην ελληνική αγορά, η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη θα καλύψει τα κενά της με δυο ξένους. Ο ένας είναι ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός, Φίλιπο Κουνσόλο, με θητεία παλιότερα και στην Πάρμα, που έρχεται μέσα στην εβδομάδα (πιθανότατα την Πέμπτη), για να υπογράψει στην Αναγέννηση. Ο δεύτερος είναι ο 22χρονος Πορτογάλος επιτελικός χαφ, Ιβάν Εντουάρντο Νομπρέγκα Ντα Σίλβα. Ο Νομπρέγκα Ντα Σίλβα (που επίσης πατάει Ελλάδα ως την Πέμπτη) στο παρελθόν έπαιξε σε Βαλερένγκα (Νορβηγία), Ιντερνασιονάλ Αλμασίλ, Κουαρτεϊρένσε και Λαγκόα (και οι τρεις στην πατρίδα του, η τελευταία είναι ο μέχρι πρότινος σταθμός του), αλλά και στην Ανγκόλα, με την Μπενφίκα ντε Λουάντα. Με αυτές τις έξι προσθήκες δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν οι κινήσεις στα Γιαννιτσά, εκτός αν βρεθεί κάτι αξιόλογο, ενώ το βάρος θα πέσει στην έγκαιρη έκδοση των δελτίων των παικτών, για να κάνουν ντεμπούτο όσοι περισσότεροι γίνεται στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Τελος ο Γιωργος Ιορδανιδης(φωτο) που μεχρι χθες το μεσημερι τα ειχε βρει με την ομαδα των Σερρων αλαξε γνωμη και κατεληξε στην ομαδα του Αγρι νιου που του κατεθεσε καλυτερη προταση.