Σελίδες

About

13 Φεβρουαρίου 2013

Εύκολη νίκη του ΓΑΣ «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επί της « Α.Γ.Ε.» Πιερίας


Συνεχίζοντας την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» κέρδισε το περασμένο Σαββάτο 09/02/2013, στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης, την «Α.Γ.Ε Πιερίας», με σκορ 36 - 90.


Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας από την αρχή  πολύ καλά στην άμυνα κατάφεραν πάρα πολύ νωρίς να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να «βγουν» μπροστά στο σκορ. Στην συνέχεια ανεβάζοντας τον ρυθμό τους και επιθετικά κατάφεραν να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, κ. Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την καλή της εμφάνιση αλλά θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στην ομάδα της Κατερίνης. Είναι μια ομάδα που έχουμε την ίδια λογική δηλαδή να αγωνιζόμαστε στην συγκεκριμένη κατηγορία με νέους αθλητές για να μπορεί το άθλημα που αγαπάμε να έχει μέλλον και διάρκεια».

Τα δεκάλεπτα:  10–28, 08–20, 10–15, 08–27.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Γ. Κασιμίδης - Κ. Χατζηαντωνίου): Πατσιάνης Γ., Αργύρόπουλος Β., Χανός Κ., Παναγιωτίδης Αν., Ζαγανίδης Μ., Βασιλειάδης Ι., Παναγιωτίδης Αν., Γεωργίου Αγγ., Σατραζάνης Β., Πονόπουλος Γ., Μιχαηλίδης Χ., Μωυσίδης Η.

Α.Γ.Ε Πιερίας:
(Προπονητής Π. Αθανασιάδης): Τασιόπουλος Ι., Μπουλούμης Θ., Σαββίδης Γ., Κασιτερόπουλος Π., Χατζηκώνσταντίου Σ., Ασαρίδας Ι., ΠαυλίδηςΜ., Παπαγιάννης Κ., Γρηγοριάδης Λ., Καρακιοσίδης Γ., Καραμούζας Δ.