Σελίδες

About

16 Φεβρουαρίου 2013

Με νεα προσωπα στην αποστολη.Ασχημα τα νεα για τον Γιογιο.

Ανακοινωσε αποστολη ο Σάββας Κωφίδης για το κυριακάτικο παιχνίδι της Αναγέννησης στα
Μέγαρα με τον Βύζαντα και δεν υπολογίζει ακόμα στον τιμωρημένο Σαμαρόπουλο, στους επίσης τραυματίες Σκαθαρούδη, Κυριακίδη (δυο εβδομάδες εκτός δράσης), Χατζόγλου, αλλά και στον στρατευμένο Σαπανίδη.

Ντεμπούτο για την ομάδα της Πέλλας θα κάνουν ο Μεξικανός Πέδρο Άρτσε και ο Κύδων Καρλόπουλος, που θεωρείται αρκετά πιθανό να πάρουν και φανέλα βασικού. Η πιθανή ενδεκάδα για τα Γιαννιτσά, που θέλουν την επάνοδο στα τρίποντα μετά από αρκετό καιρό, θα απαρτίζεται από τους Λαμπάκη, Γκαρακλίδη, Σπαθάρα, Καρπαθάκη, Σερέτη, Βλαχόπουλο, Καρακάσογλου, Σιδηρόπουλο, Άρτσε, Καρλόπουλο, Καπνίδη, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Χαρμάνας, Τσιάμης, Ζαγοριανός και Καμπάνης.
Στο μεταξυ
την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει τη Δευτέρα ο Γιώργος Γιόγιος,((φωτο) για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον ταλαιπώρησε φέτος. Ο 25χρονος κεντρικός χαφ των Γιαννιτσών, που ήρθε το καλοκαίρι στους κυανόλευκους από τη Χαλκίδα, είχε κερδίσει φανέλα βασικού στα τελευταία ματς, αλλά οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν και έτσι θα εγχειριστεί. Ο Γιόγιος θα υποβληθεί σε λαπαροσκόπηση, με τη μέθοδο του πλέγματος, από τον γνωστό γιατρό, Μπάμπη Λαζαρίδη (θητεία και στον Ηρακλή), ενώ η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση προσδιορίζεται σε περίπου ένα μήνα.